6 тренда за всекидневната

С които ще промените стаята

3419

Много често хората търсят начини да променят всекидневната си, но в разнообразието от стилове, често се объркват на кой да се спрат. Понякога една малка промяна може да се окаже определяща за новия вид на интериора – свеж цвят, разместване на мебели или нов аксесоар, са достатъчни, за да освежите стаята.

Вижте няколко предложения за актуални стилове, които може да въведете във вашия хол.

Японски и скандинавски стил

Ако харесвате минимализмът, изберете комбинация на скандинавски и японски стил. Тези интериорни решения включват мебели от светъл дъб, ретро линии, пастелни и леки цветове, неутрален или бял под, текстури от естествени материали.

Блясък

В другия край на спектъра са блясъкът и луксът. Ако това е вашият стил, заложете на плюш, кадифе и златисти орнаменти. Характерен за него е наслагването на ярки цветове и шарки, големи мебели, масивни библиотеки и тежки маси и столове.

Ментово и бледо розово

И двата цвята са много популярни и присъстват все по – смело в интериора. Пастелните цветове са подходящи и за двата по – горни тренда. Те предполагат по – ярки цветове за дивана, произведение на изкуството като акцент или ярък цвят стол, който да грабва вниманието.

Тъмно синьо, оранжево и смарагд

Ако търсите лукс спокойно заложете на тези цветове във всекидневната. Те могат да присъстват на възглавниците, аксесоарите, мебелите, килима или дивана.

Повече светлина

Осветлението е чудесен начин да създадете фокусна точка и е достъпен и ефективен начин да обновите пространството. Когато работите с отворен план, различни видове осветление в кухнята, трапезарията и всекидневната ще привлекат вниманието към отделните зони. За хола може да използвате странични лампи и лампи за пода.

Цветен килим

Дори стаята да е в неутрални цветове, ярък килим ще освежи помещението и ще промени вида му. Изберете такъв с интересни шарки, за да се превърне той във фокусна точка.

 

 

Сподели: