Mалки всекидневни с големи идеи

Mалки всекидневни с големи идеи
Източник: unsplash.com

Малък дом, малка кухня, малък хол и ...много приятели, които искате да поканите. Възможна ли е мисията? Да!  Можете да превърнете дори и ограниченото пространство в привлекателен кът - толкова уютен, че гостите ви със сигурност ще искат да се връщат!

Даваме ви идеи как да трансформирате малката всекидневна.

1. Не правете нещата сложни 

За да може да се движите свободно в малката стая, е важно всичко да бъде отворено и просто. Заложете на малко на брой, но по – големи мебели, за да не затворите пространството. Ако се притеснявате стаята да не стане скучна, сложете няколко цветни възглавници и одеяла.

2. Килимът променя

Раираният килим може да направи тесните и малки пространства да изглеждат по-широки. Цветовете променят настроението. Пъстър килим, съчетан с едноцветен диван, са решени за всяка семпла всекидневна.

3. Мебели с двойна функция

Мебелите в малкия хол никога не да достатъчни! Табуретки и възглавници за пода, масичката за кафе с опция за съхранение, диван, който се превръша в легло са само малка част от мебелите, които може да сложите.

4. Светлината е важна

Нищо не прави едно пространство толкова хубаво, колкото естествената светлина. Но ако такава няма, задължително помислете за няколко източника на осветление.

5. Открийте скрити местата за съхранение

Мястото за съхранение е много важно за малкото жилище. Възползвайте се от ниши и заложете на мебели, които разполагат с допълнителни рафтове, за да увеличите максимално капацитета.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...