Hörmann пуска нов продукт на пазара в България

Hörmann пуска нов продукт на пазара в България

Наред с висококачествените си врати - външни, интериорни и гаражни, Hörmann вече предлага на своите клинети и един напълно нов продукт - въглеродно неутрални градински ракли. Те са изработени от висококачествена поцинкована стоманена ламарина с лаково покритие и създават ново пространство за съхранение за балкони и градини. Градинските ракли се заключват, устойчиви са на атмосферни влияния и ултравиолетови лъчи и предлагат сигурно съхранение.

В новите градински ракли на Hörmann потребителите могат безопасно да съхраняват възглавници, играчки и принадлежности за градината и вътрешния двор. Стабилната конструкция, изработена от поцинкована и висококачествена стоманена ламарина с лаково покритие, е устойчива на атмосферни влияния, дъждовна вода и слънчева светлина.


Предлаганата само от Hörmann стандартна двуточкова система за заключване с метален обков и секретен патрон в капака гарантират сигурно съхранение.

Предлаганата само от Hörmann стандартна двуточкова система за заключване с метален обков и секретен патрон в капака гарантират сигурно и модерно съхранение. Два вградени амортисьора позволяват особено удобно отваряне и затваряне. Освен това градинските ракли се монтират бързо и лесно и могат да се регулират индивидуално с помощта на регулируеми по височина крачета. Предлагат се в два размера и в цветове сив алуминий (RAL 9007) и антрацитно сиво (RAL 7016).


Двата вградени амортисьора допринасят за особено удобното отваряне и затваряне на градинската ракла на Hörmann.

Като семейна компания Hörmann осъзнава своята отговорност за бъдещите поколения и е първият и единствен производител на строителни елементи, който от 01.01.2023 г. стандартно доставя всички свои продукти за жилищно строителство като въглеродно неутрални, включително къщички за градински инструменти, навеси за дърва за камина и новите градински ракли.

Градинските ракли ще се предлагат от октомври 2023 г.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...