Интегрирани системи за готвене от FALMEC

Интегрирани системи за готвене от FALMEC

В последните години се наблюдава тенденция към по-голямо потребление на комбинирани системи за готвене, включващи котлон и аспиратор. Световният лидер в производството на аспиратори FALMEC предлага колекция от иновативни индукционни системи с вградена аспирация, чиито модели бързо придобиха популярност с елегантния си дизайн и множество предимства, създаващи комфорт в кухнята.

Индукционните плотове на FALMEC с вграден аспиратор създават изключително удобство в кухнята. Едно от основните предимства е, че изпаренията се абсорбират веднага, в непосредствена близост до зоната на готвене.

С черната  си  керамична  повърхност  интегрираната  система  за  готвене FALMEC предлага луксозна елегантност и отлично smart решение, което неоспоримо подобрява  изживяването  в  кухнята. Вградените котлони с аспиратор притежават и изчистен дизайн и са подходящо интериорно решение за малки пространства, поради факта, че освобождават допълнително място за горните кухненски шкафове.

Индукционните системи на FALMEC са изключително ефективни. Котлоните се нагряват много бързо и мигновено достигат висока температура. Непосредствената абсорбция на изпаренията и по-доброто топлоотдаване позволяват по-бързо приготвяне на ястията, а какво по-добро от това да си освободим време за семейството.

Гладката повърхност на индукционните котлони FALMEC няма релефни елементи. Топлината се произвежда само в съда за готвене и няма никаква опасност от изгаряне на попаднала върху плота храна, а това подпомага лесното почистване на котлона веднага след готвене, достатъчно е едно бързо избърсване с влажна кърпа. Освен това индукцията е безопасна и намалява риска от изгаряния, особено когато около нас има домашни любимци или деца.

Използвайки по-малко енергия в сравнение с повечето котлони, индукционните плотове на FALMEC се славят със своята екологичност, защото имат по-висока енергийна ефективност и намаляват вредните емисии в околната среда. Налице е по-ниска консумация на електроенергия, при която 90% от електричеството се преобразува в топлина.

Атрактивният и високостойностен интерфейс на интегрираните системи за готвене FALMEC имат удобно управление и иновативни функции като Flap System, която подобрява аеродинамиката на входящия въздух посредством подвижни клапи, които се прибират когато изключим уреда. Още една добра функционалност е и технологията Flex Surface, която ефикасно обособява място, годно както за малки, така и за по-големи съдове. Ефект - оптимална употреба на пространството при минимална консумация на електроенергия. 

Сред  най-търсените  у  нас  индукционни  системи FALMEC  с  вградена  аспирация  са  моделите:  QUANTUM,  SINTESIBRERA  и  новият  модел  ZERO.

Официален представител на FALMEC за България е фирма ВЕТО ООД. Компанията предлага висок клас електродомакински уреди на световни марки, които можете да откриете във фирмените магазини на Вето-уреди за вграждане в София, Пловдив, Варна и Бургас или на veto.bg.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...