Как да внесем кралско излъчване във всекидневната?

Дори и малкият хол може да добие царски вид

1424

Вероятно прекарвате повечето от времето си в хола. Също така, това е и стаята, в която обичайно посрещаме гости. Затова искаме това пространство на бъде удобно, приветливо и стилно. Всеки има вкус към различен стил и начин на обзавеждане, но ако искате да му придадете величествено излъчване, тогава заложете нещо пищно, блестящо и впечатляващо.

Ето няколко съвета за това, как да създадете кралски хол!

Полюлеи

Детайлите са много важни, затова трябва да ги избирате внимателно. Луксозният полюлей ще придаде изключителна елегантност и блясък и ще напомня на бална зала. 

Неутрални цветове

Те са най-добрият избор за този тип обзавеждане, защото придават чистота и елегантност. Бяло, бежово и светло зелено са точните цветове, на които да заложите. Не пропускайте и златните елементи.

Огледало

Още една прекрасна декорация, която не само ще увеличи визуално пространството, но и ще добави много стил. Изберете красива и тежка рамка в тон с обзавеждането.

Възглавници

Повечето възглавници придават също много елегантност в стаята. Заложете на такива, които да пасват на десена на диваните. И не на последно място – те са много комфортни.

Изкуствена кожа

Още един детайл, с който ще внесете кралско усещане в стаята. Изкуствената кожа е перфектна защото добавя много лукс и дизайнерски почерк. 

Сподели: