Гранитни мивки SCHOCK - качество, елегантност и комфорт в кухнята

Гранитни мивки SCHOCK -  качество, елегантност и комфорт в кухнята

Функционалност и вдъхновяващ дизайн с елегантни и изчистени линии, съчетани с богата гама от интензивни, максимално наситени и устойчиви цветове – ето така изглеждат колекциите на гранитни мивки SCHOCK. От времето, в което през 1979 година бе създадена първата композитна мивка, малката семейна фирма превърна бранда SCHOCK в безспорен първенец на международния пазар. Причината за това е  успешната комбинация от новаторски дух и усещане за традиция, съчетани с иновативни технологии и изключително качествени материали, благодарение на което продуктите на SCHOCK заслужено печелят международно признание и множество награди от най-престижните световни изложения.

Hi Tech в кухнята – добре дошли в бъдещето

Когато преди 20 години сте гледали филм за бъдещето, най-вероятно сте останали впечатлени от футуристичните представи...

31/07/2023

Днес немската компанията има над 90 патента за иновации и изработва над 200 модела в повече от 40 цвята. Има и модели със 100% естествени цветове, направени от рафинирана, иновативна кварцова смес, чиито кристали остават напълно неоцветени.  Вече 10 години продуктите на SCHOCK са и на българския пазар, време, в което немският бранд се наложи като лидер както за крайните потребители, така и за мебелисти и интериорни дизайнери. SCHOCK се превърна в предпочитана търговска марка у нас, еталон за немско качество, практична функционалност и елегантен дизайн, в полза на интериора за всяка кухня.

Аспиратори FALMEC - CIRCLE.TECH - революционна система за пречистване на въздуха

Иновативната система на гамата абсорбатори Circle.Tech от Falmec интегрират аспирация и филтриране в едно устройство....

08/12/2022

Голямото търсене на гранитни мивки SCHOCK у нас е обусловено от патентовани иновативни технологии, залагащи на високи стандарти в производството на модели с изключителна издържливост при удар, надрасквания и UV лъчи, което е и причината за дългия живот на композитните мивки SCHOCK.

Израз на това съвършенство са първокласните материали CRISTALITE® и CRISTADUR®. Сред най-предпочитаните модели на SCHOCK, CRISTALITE® са Formhaus D100L, Nemo N100 и Ronda D100L, а  най-продаваните модели на композитни мивки CRISTADUR® са – Kiruna N100L, Mono D100L, Tia D100SL и Toledo D100. Сега, всички модели на гранитни мивки, изработени от CRISTADUR® се предлагат с 15 години гаранция.

Наред с новите модели, аксесоари и смесителни кранове, фокусът е върху иновациите в материалите, предлагащи невероятна здравина, неповторима естетика и практичност.

Гранитни мивки SCHOCK притежават супер фина структура, 80% натурален кварцов пясък и акрилни смоли. Именно тази ултра фина структура допринася за уникалната кадифена гладкост, която се усеща още с първото докосване. А хигиенният стандарт proHygienic21 – 99% прави живота на всяко домакинство по-лесен и по-чист, благодарение на ефекта на "отблъскване" на замърсяванията, защото тази гладка структура не позволява задържането на частици по повърхността.

Официален представител на SCHOCK за България е фирма Вето ООД. Моделите на гранитни мивки SCHOCK можете да откриете във фирмените магазини на Вето-уреди за вграждане в градовете - София, Пловдив, Бургас и Варна.

По повод юбилейните 10 години на SCHOCK в България, Вето-уреди за вграждане предлага на своите клиенти специални отстъпки на избрани модели, които можете да разгледате на фирмените уеб страници: veto.bg и schock.bg

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...