Още по-здрави, още по-устойчиви - гранитни мивки SCHOCK, NEW CRISTADUR®

Още по-здрави, още по-устойчиви - гранитни мивки SCHOCK, NEW CRISTADUR®

Немският производител на гранитни мивки SCHOCK отново вдигна летвата и постави нови стандарти в кухненския сектор с новия CRISTADUR®,койтобързо превзе потребителския интерес на световните пазари.

Новата подобрената формула на CRISTADUR® е с подчертано изтънчен характер и притежаваплътна и кадифено гладка структура, която е още по-еластична, по-здрава и по-устойчива на удари, високи температури и ултравиолетови лъчи. 

Едновременно с разнообразнитe модели, подходящи за всеки размер и пространство, гранитни мивки SCHOCK предлагат богата гама от интензивни цветове, а тези на премиум материала CRISTADUR® се характеризират с лек отблясък, при който оттенъкът не се променя, дори когато е изложен на активни оцветители. Уникалната повърхност е с патент за антибактериално покритие ProHygienic 21 и подпомага лесното отблъскване на мръсотията от повърхността и спестява усилия и време за постигнане на перфектна чистота на мивката.

Сред най-търсените у нас гранитни мивки SCHOCK CRISTADUR® са моделите: Toledo, Tia, Mono D100, Mono D-100XS, Greenwich N100l.

За повече информация можете да се обърнете към официалния представител на SCHOCK за България - Вето ООД или да посетите фирмените магазините на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас, а също и на veto.bg.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...