Как да преобразите спалнята, без да харчите пари

Подредете, разместете и добавете личен почерк

1534

Спалнята е място, където можете да се отпуснете след дълъг ден. Ето защо тя трябва да бъде уютна, комфортна и да предлага успокояваща атмосфера. Наред с това някои промени от време на време ще внесат свежест и атмосфера. Всичко, от което се нуждаете, е малко въображение, творчество и неголям бюджет.

Вижте няколко съвета за евтино освежаване на спалнята, които ни дават от Virily.

Отървете се от ненужните неща


Най-важната стъпка към комфортната стая е да премахването всички излишни вещи, особено видимите. Тъй като спалнята се предполага, че трябва да спокойно място, в нея не трябва да има много неща. Съберете всичко, което в момента не ви е необходимо и го изхвърлете или подарете. За целта може  да използвате и хубави кутии за съхранение, които ще бъдат като декор на помещения.

Нови чаршафи

 

Ако искате бърз и евтин начин да добавите стил, заменете старите чаршафи. Сложете цветни и свежи модели, които ще променят вида на стаята. Ако досега сте били със светли, помислете за по  - тъмни цветове за повече драматизъм.

Декоративни възглавници

Няма да повярвате, че едно просто нещо, като възглавницата, може да промени стаята. Смесването на различни цветове и шарки ще добави свежест на леглото. Не прекалявайте с броя на възглавниците обаче. Не повече от 4 – 5 за голямо легло са напълно достатъчни.

Направи си сам проекти

Създаването на собствен декор на спалнята е най-добрата идея, за да придадете индивидуалност на помещението. Помислете какво може да направите , вместо да го купите – лампа, възглавница, картина или галерия на стената, са само част от предложенията за личен почерк, който може да оставите.

Пренаредете мебелите

Този прост, но ефективен метод винаги работи. Разместването на мебелите ще придаде нов вид в спалнята ви. Няма да ви струва нищо, но това ефектът е забележителен. 

Сподели: