10 идеи за кухненски дизайн, които няма да забравите

Класически изпълнения, в красиви цветове и дизайн

4212

Всеки от нас е виждал кухня, при вида на която сърцето му трепва. Какво ви привлича в тази кухня – дизайнът, цветовете, аранжирането на пространството? Предлагаме ви 10 впечатляващи кухни, които няма да забравите.

1. Кухня с огромна маса, заобиколена от пейка с бяла кожена тапицерия. Цветът изпъква на фона на черния мраморен плот. Идеалното решение за големи събирания и изискани вечери.

Намери майстор за ремонт, обзавеждане


ВИК, боядисване, дограма и още...


от над 4000 изпълнители ТУК

Търси услуга

Търси
VsichkiUslugi.bg

2. Мултифункционална маса на колела. Перфектното решение за пестене на място. Масата се издърпва изпод дългия кухненски остров, като по този начин мястото за хранене и сервиране се удвоява.

3. Цветен кухненски остров и цветен хладилник. Симбиозата между тюркоазения винтидж хладилник и синия остров придават свежест и летно настроение на помещението.

4. Тапети. Това със сигурност не е предпочитаният избор за стените на кухнята за много хора, но с изключения на пространството над плота, тапетите са доста ефектни. 

5. Интимност в огромното пространство. Решението на дизайнера е да се създаде зона под покрива и над кухненския остров. Три огромни полилея подсилват ефекта на интимност.

6.Калаен плот и кухенски остров с метални орнаменти. Чудесен старт за вечери с дълги разговори.

7. Таванът на показ. Дървеният таван е акцентът в тази кухня, затова и решението на собствениците е да го съхранят и подчертаят.

8. Весел цвят на кухня в планински курорт. Целта на дизайнерът е била да създаде настроение сред наемателите на този апартамент за почивка. И определено го е постигнал.

9. Кухня в два цвята. Пастелните тонове се допълват взаимно и правят кухнята уютна и приветлива.

10. Гръб от шестоъгълни плочки –модерно, луксозно и актуално. 

Сподели: