10 идеи за кухненски дизайн, които няма да забравите

Класически изпълнения, в красиви цветове и дизайн

7315

Всеки от нас е виждал кухня, при вида на която сърцето му трепва. Какво ви привлича в тази кухня – дизайнът, цветовете, аранжирането на пространството? Предлагаме ви 10 впечатляващи кухни, които няма да забравите.

1. Кухня с огромна маса, заобиколена от пейка с бяла кожена тапицерия. Цветът изпъква на фона на черния мраморен плот. Идеалното решение за големи събирания и изискани вечери.

2. Мултифункционална маса на колела. Перфектното решение за пестене на място. Масата се издърпва изпод дългия кухненски остров, като по този начин мястото за хранене и сервиране се удвоява.

3. Цветен кухненски остров и цветен хладилник. Симбиозата между тюркоазения винтидж хладилник и синия остров придават свежест и летно настроение на помещението.

4. Тапети. Това със сигурност не е предпочитаният избор за стените на кухнята за много хора, но с изключения на пространството над плота, тапетите са доста ефектни. 

5. Интимност в огромното пространство. Решението на дизайнера е да се създаде зона под покрива и над кухненския остров. Три огромни полилея подсилват ефекта на интимност.

6.Калаен плот и кухенски остров с метални орнаменти. Чудесен старт за вечери с дълги разговори.

7. Таванът на показ. Дървеният таван е акцентът в тази кухня, затова и решението на собствениците е да го съхранят и подчертаят.

8. Весел цвят на кухня в планински курорт. Целта на дизайнерът е била да създаде настроение сред наемателите на този апартамент за почивка. И определено го е постигнал.

9. Кухня в два цвята. Пастелните тонове се допълват взаимно и правят кухнята уютна и приветлива.

10. Гръб от шестоъгълни плочки –модерно, луксозно и актуално. 

Сподели: