5 места, които може да запълните с рафтове

Всеки ъгъл крие неочакван потенциал  

3102

Във всеки дом, голям или малък, мястото никога не стига. С повече въображение обаче може да вземете максимума от всяко ъгълче в стаята, защото независимо дали става въпрос за банята или спалнята, няколко допълнителни рафта са идеални за всички дребни аксесоари или принадлежности. И ако все още се чудите къде да намерите подходящо място в дома, вижте няколко идеи.

Ако кухнята ви е твърде малка за шкафове, винаги можете да сложите няколко висящи рафта. Освен, че ще се възползвате от вертикалното пространство, ще може да изложите и любимите и съдове и принадлежности.

Знаете ли, че между леглото и стената има потенциал за рафт. Оформете кът, в който може да държите книги, козметика, а ако е в детска стая- играчки.

В баня, без вградени шкафове или мивка с възможност за съхранение, може да се възползвате от ъгъла. Това е перфектното място за тоалетни принадлежности или допълнителни кърпи.

Същото правило важи и за пространството над тоалетната. Докато висящата картина над него придава хубаво докосване на банята, от гледна точка на функционалността, заложете на рафтове, на които може да държите по – рядко използван принадлежности.

На стената над леглото също може да сложите рафт. Необичайно но оригинално решение за малката и тясна стая.  

Сподели: