Идеи за малката всекидневна

Самото оформление на трапезарията съобразете с формата и размера на пространс...

1554

Често, по различни причини хората избират да живетя в малки жилища – дали заради по – лесната поддръжка, заради това, че са сами или само двама, защото е първо жилище или прoсто нямат нужда от голямо пространство, причините са различни. А малкият апартамент, както вече сме писали, означава правилно планиране и преценка за обзавеждане, мебелите и разпределението.

Днес ви предлагаме идеи за обзавеждане на малката трапезария. Стаята ще изглежда по – голяма, ако изберете монoхромна схема и по  - ярки цветове. Кръглата маса също ще помогне да направите помещението по – широко и  да няма чувство за претрупаност. Ако сте сами или само двама, не е нужно да избирате голяма маса. Заложете на сгъваема или падаща маса, която при необходимост ще може да удължите.

При избор на столовете помислете за прозрачни – те създавата илюзия за пространство и придават много модерен вид на помещението.

Самото оформление на трапезарията съобразете с формата и размера на пространството. Ако разполагате с кухненски остров, включете го в обзавеждането или го превърнете в своеобразен разделител между мястото за готвене и хранене.

Разгледайте нашите идеи за малката всекидневна, за да се вдъхновите за още свежи и оригинални идеи.

 

 

Сподели: