Есенна атмосфера в банята: 5 полезни съвета

За да я превърнете в перфектното бягство от студената есен  

324

Когато дойде есента започваме да мислим за промяна на  декора на кухнята, хола и спалнята. А банята? Защо я пренебрегваме? Ето няколко съвета, как да внесете есеннат тотка и тук.

ТекстилТоплата баня е това, от което се нуждаете през хладна есенна вечер. За едно наистина приятно спа изживяване, не забравяйте меки кърпи, пухкава постелка за баня и халат.

КерамикаЕстествените текстури и несъвършените форми винаги създават усещане за топлина и комфорт, което така липсва през есента. Когато избирате аксесоари за баня, обърнете внимание на керамичните изделия, изработени в естествени цветове.

Плетени аксесоари

Предметите от тръстика, слама и ратан имат различна текстура и също са издръжливи. Плетените кошници са идеални за съхранение на бельо, кърпи, козметика и ще се превърнат в красива декорация на банята.

Дърво

Дървото е издръжлив и екологично чист материал, който никога не губи своята актуалност. За да създадете уютна атмосфера във вашата баня тази есен, допълнете интериора с пейка, табуретка, тави или аксесоари за съхранение от дълбоко тъмно дърво.

Аромат 

Ароматът е не по-малко важен компонент от интериора от мебелите или декоративните елементи. Тази есен изберете свещи или дифузори с нотки на ябълка, тиква, карамел и подправки като карамфил и канела.

 

Сподели: