Най-добрите експертни съвети за интериора

Най-добрите експертни съвети за интериора

Независимо дали сте собственик на първо жилище, наемател или обичате да ремонтирате, ключът към създаването на красиви и завършен интериор, който ще бъде актуален и ще издържи на изпитанията на времето, се крие в детайлите.

Дизайнерски идеи за детската стая

Представяме на вниманието ви няколко вдъхновяващи начина, с които можете да вдъхнете на детската стая повече организи...

05/12/2015

От InsideOut се обръщат към някои от най- добрите стилисти и дизайнери, които споделят своите виждания и тайни за оформяне на изключителен и запомнящ се декор.

За домашния декор

Дилеми в дизайна, които срещате когато имате съквартирант

Да споделяш апартамента си със съквартирант е чудесно за твоя бюджет, но изисква и различен подход при дизайна. Някол...

05/04/2016

Меките мебели и декор , като например сезонни одеяла – от плетени до фини тъкани, могат лесно да променят настроението на стаята. Също така, обновяването на цветята и произведенията на изкуството, които отразяват сезонните палитри, освежават атмосферата.

Зелените растения - без цветя - създават драматизъм и красота в обстановка. Излагайте ги смело, за да вдъхнете живот на мястото.

Тъмно синьо, сиво и бяло е шикозна и класическа цветова комбинация, с която не можете да се объркате. Особено интересна е комбинацията с розово и маслинено зелено.

Ако не сте сигурни, че сте закачили група рамки правилно, първо ги поставете на пода, за да създадете правилното разположение, след това измерете и прехвърлете на стената.

Свещите трябва да се подбират според сезона. По-тежки аромати, като мускус, са подходящи за есента и зимата, докато свежите и цветни аромати допълват слънчевите дни и топлото време.

Инвестирайте в по-малко на брой, но по- качествени възглавници. По-добре е да имате една луксозна възглавница, отколкото много евтини и обикновени.

Важно е да закачите завесите на правилната височина. Твърде ниско ще натисне стаята, докато прекалено високо я прави твърде формална.  Най – добре ще определите като използвате за водач - две трети между горната част на рамката на прозореца и профила на корниза или тавана.

Ако купувате нощна лампа, уверете се, че е функционална, че може да се регулира посоката и силата на светлината, след което да я гледайте естетически. Една добра лампа определя настроението!

Ако обичате произведение на изкуството, работете и с други неща около него. Изкуството и книгите са важни, за да се създаде усещане за дом.

Инвестирайте в мебели, които ще бъдат актуални цял живот. Не е нужно да бъдат маркови и скъпи, а внимателно обмислени и точно на място. Изберете произведение на изкуството или кресло, които ще станат фокусна точка и ще стават все по – хубави с времето.

Изберете мека мебел с текстура, за да добавите интерес към вашия интериор. Плетените одеяла и кадифените възглавници са стилни аксесоари за спални и дневни.

Произведение на изкуството винаги е добра инвестиция. Ако наистина обичате едно произведение, то ще бъде актуално навсякъде и ще бъде с вас, където и да сте.

Библиотеката може да направи или да развали вида на стаята ви. За да направите красива и запомняща се библиотека определете цветова схема и комбинирайте балансирано по – големи и по – малки елементи.

Ако сте с ограничен бюджет, не се страхувайте да декорирате с течение на времето. По-добре е да имате няколко специални мебели, отколкото много неща, които не харесвате.

Когато купувате мебели, потърсете такива, които имат място за съхранение на кабели. Шкафове, конзоли и тв шкафове са страхотни, за да ги скриете.

5 трика от интериорните дизайнери

Тумбестите възглавници са артистични Все пак бъдете умерени с пълнежа, нека не изгеждат като топчета, а просто да ...

08/05/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...