Цветни бани

Oт свежо синьо, до огнено червено, цветовете винаги са будили емоция. Дори и ...

1455

Oт свежо синьо, до огнено червено, цветовете винаги са будили емоция. Дори и когато става въпрос за тези в банята. Вижте някои от нашите предложения за цветни бани и изберете тази, която ще пасне най-добре на вашия вкус:

Цветове на приливаТази баня в Ню Ингланд е по дизайн на архитекта Нейт Макбридж и дизайнера Кари Маккейб. Тук матовите стени на душ кабината напомнят за море. Дървеният под е също в морско синьо.

Златни акцентиТази мивка изглежда така сякаш е направена от едно единствено парче мрамор. Тапетите на Cole & Son със златни флорални мотиви допълват визията в тази дамска баня.

Рустик находкиТова имитиращо дърво покритие за стена на Cole and Son придава на банята индивидуланост.

Големи райетаДамската баня в Палм бийч се намира близо до басейна и изглежда като къщичка – палатка.

Женственост"Kай искаше истинска женска баня с много хубави неща в нея“, казва дизайнерът Т.Келър Донован. Той залага на тапети на Thibaut Tootsie и слага вази с цветя над ваната.

ДетайлиТази баня във Флорида залага на весели тапети от Madison and Grow.

Ярко зеленоАко искате цвят, защо да не е наситен? Дизайнерът Ерин Мартин залага в тази баня турски релефни елементи от 1920 г. в съчетание с ярки стъклени плочки.

Полирано черно"Tази малка лакирана кутийка е любимата стая на всички“, казва Марк Сикс и добавя – „Много драматична и секси“. Огледалото от абанос е разположено точно над мивката с метални крака на Restoration Hardware.

Винтидж попЧерните шкафове са в синхрон с мрамора на Calacatta Luna в тази момчешка баня. Стъклените дръжки са на House of Antique Hardware. Мивката е на Porcher Mesa, а луксозните кранове на THG.

Нежно синьоБанята на тази къща в Бруклин е обзаведена с тапети с принт на Schumacherв комбинация с вана на Waterwork. Осветлението е на Ann-Morris. Стените и таванът са с цветове от колекцията на Sherwin-Williams.

Сподели: