Ето как ще изглежда домът ви ако е декориран според зодиакалния знак

Всеки от тях крие уникални елементи

10388

Козирог (22 декември - 19 януари)

Кой цвят е най-подходящ за вашата зодия (част 1)Обзаведете според звездите

Управляван от практичността, Козирогът залага на традиционния стил в домашния декор. Тревисто зелено, бяло, тъмно и сиво са обичайните тонове, с които няма да сгрешите и които се комбинират с дървените мебели, които този знак толкова харесва.

Най-добрите кристали за хармония в дома според зодия ви (част 1)И къде да ги поставите в дома  

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Като Водолей вие обичате да нарушавате правилата. Ексцентричността управлява вашия интериор, а дизайнът му е насочен към това, което ви кара да се чувствате добре, а не това, което се смята за "правилно". Меки и спокойни нюанси като синьо и сиво властват в интериора в причудливи модели и шарки, а сблъсъкът на антични и модерни мебели ви прави щастлив.

Риби (19 февруари - 20 март)

Интуитивен и свободен знак, Риби се отдалечават от правилата за декориране и залагат на по-еклектичен стил в домашния декор. Те предпочитат спокойните морски цветове и мекия оттенък на лавандулата, украсяват с естествени материи и се наслаждават на пространства, предназначени за забавление.

Овен (21 март - 19 април)

Този знак, символ на огъня търси приключенията в живота и държи да покаже всичко от своите пътувания и преживявания, които зареждат дома му с енергия. Овенът създава много персонализиран дом, но без да претрупва пространството. Той ще оцвети едната стена в червено, за да я превърне в акцент, на която да разкаже своите истории.

Телец (20 април - 20 май)

Земният знак е привлечен от естествени материали като рустик дървен мебели и необработен камък. По стените има зеленина, която показва любовта ви към природата. В интериора не пропускате да подчертаете и усета ви и желанието за лукс, естетика и много стил.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците представляват две различни личности в едно, което води до постоянно променящо се настроение и създава двойственост в домашния декор. Така в един дома на Близнак може да видите модерни шкафове в комбинация с порцеланова мивка, ярки цветове и силни контрасти.

Това е перфектната къща за всяка зодияЛъвове, завиждаме ви  
Сподели: