Най-добрите кристали за хармония в дома според зодия ви (част 1)

И къде да ги поставите в дома  

2128

От Кейти Пери до Адел, знаменитостите днес се кълнат в преобразуващите сили на кристалите. Докато тенденцията може да е по-скоро мода през последните няколко години, практиката да се използват кристали за подобряване на различни аспекти на живота реално съществува от доста време.

"Връзката между кристалите и хората датира от дните на древния Египет, Китай и Рим", казва Хедър Аскинос, експерт по кристали и консултант по фън шуй пред Elle Decor. По думите й у дома те могат да играят важна роля и да функционират като нещо повече от акцент.

Вижте кои са най-добрите кристали за вашия зодиакален знак и къде да ги поставите.

Овен: Карнелиан

"Дори и най-силният зодиакален знак – Овенът може понякога да има съмнение в себе си. Карнелианът може да вдъхне увереност и да насърчи да бъдете уверени, но спокойни, което е противовес с експлозивния плам, който носите.

Сложете камък пред входната врата като визуално напомняне, че доза смелост никога не е невъзможна.

Телец: Вкаменено дърво

 

Решителността  на Телеца му помага да внася лесно мир и любов в живота си. За да може да поддържате всичко, което сте натрупали, използвайте заземяващата енергия на вкамененото дърво. Например сложете в кухнята плоча от вкаменена дървесина, за да пренесете енерията и в ястията, които създавате.

Близнаци: Лабрадорит

Разговорливи, игриви и винаги готови за инициативи, близнаците са склонни да проявяват много типове личности. Единството на лабрадоритът може да помогне за свързването на многото измерения в една личност. Сложете един камък на масичката за кафе, за да балансира енергията.

Рак: Червен яспис

 

Ракът може да е много грижовен, но често е склонен да забравя себе си. Червеният яспис може да му помогне да излезете от черупката и да напомни да отделите време и за себе си. Сложете камък в банята до вашия грим или продукти за красота като напомняне да се грижите и да се поглезите.

Лъв: Пирит

Тъй като няма толкова голямо предизвикателство за творческия и ревнив лъв и характерът му е пословичен, малко парче пирит ще балансира енергията му и ще го успокои. Сложете камък на бюрото си, за да повишите доверието и екипността на работното място.

Дева: Зелен апофилит

Девите обичат да се грижат за другите, а апофилитът издига тяхната хуманност. Той повишава съзнанието, отваря връзката с хората, насърчава възприемчивостта, помага за завръщането на радостта. Сложете го близо до растение или ваза с цветя. 

Сподели: