В кухнята си Серена Уилямс залага най-популярната тенденция за 2024 г. за фин, луксозен ефект

В кухнята си Серена Уилямс залага най-популярната тенденция за 2024 г. за фин, луксозен ефект
Източник: unsplash.com

Някои биха казали, че животът на Серина Уилямс е докоснат от Мидас. В нейната кухня това е реалност.

10 места в дома, на които да разположите малка кухня

Тенденцията за живот във все по-малки жилища се налага упорито във всички кътчета на света. В отговор на това се появ...

06/07/2015

Кухнята на тенис звездата е със златни акценти върху нейната печка, аспиратор и, най-вече, нейния гръб. Пространството зад печката Officine Gullo на Serena е осветено със златни плочки с форма на диамант, редуващи се със сребърни акценти. Те придават изискано, ретро усещане на пространството.

Експертите твърдят, че такъв гръб с метален акцент е една от най-големите кухненски тенденции за 2024 г. „Кухните продължават да бъдат стаята, която води най-новите тенденции в интериора, като други стаи следват примера. За 2024 г. не виждаме революционни тенденции, а по-скоро фини идеи, които носят както функционалност, така и стил в еднаква степен“, казва Ричард Дейвънпорт, управляващ директор на Davenport Kitchens. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

Тези, които обичат нотка на блясък и блясък, трябва да знаят, че металните пръски са на мода. Мед, месинг и неръждаема стомана са популярен избор за създаване на зашеметяваща фокусна точка в кухнята.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

 

Тези отразяващи повърхности не само привличат окото, но и отразяват светлината из стаята, правейки кухнята да се чувства по-просторна и привлекателна. Металните гръбчета работят особено добре в по-малки кухни, но изглеждат също толкова добре в големи пространства. В кухнята на Serena този акцент помага да се придаде на помещението луксозно, но топло и усещане за живот. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...