5 промени в кухнята, които може да направите през уикенда

5 промени в кухнята, които може да направите през уикенда

Всеки човек знае, че промените и ремонтът в кухнята могат да струват много пари. Това обаче не означава, че не можете да имате стилно и забележително помещение. Всичко от което се нуждаете за това са няколко лесни дизайнерски трика. Ето и някои от тях:

Оцветете шкафовете в кухнята

Понякога просто боядисването на шкафовете може да промени забележително кухнята. Ако търсите нещо класичеко и непреходно, заложете на неутрални цветове като сиво, бежаво, бяло.

Добавете свежест с боя, по която се рисува

Използвайте боя, по която можете да рисувате, за да промените стария шкаф. Там може пишете бележки, списъка за пазаруване, а защо не и да оставите децата да творят.

Оформете кът за хранене

Ако масата ви за хранене е интегрирана с плота, защо не се опитате да пречупите помещението като сложите, макар и малка, трапезарна маса.

Инсталирайте висящи рафтове

Ако и във вашата кухня е пълно с всякакви тигани, тенджери и тави, помислете за открити рафтове, на които може да организирате всички принадлежности.

Променете кухненския гръб

Не е нужно да променяте целия кухненски гръб, а само част от него. Ако е с плочки, може да смените само няколко, за да промените цялостната му визия.  

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...