4 лесни промени, които ще направят дома ви много по-стилен

4 лесни промени, които ще направят дома ви много по-стилен
Източник: unsplash.com

След голямо пролетно почистване , не е необичайно да се огледате и да осъзнаете, че домът ви може да се нуждае от някои промени. Добрата новина е, че не всяка актуализация трябва да бъде скъпа или отнемаща време. Всъщност има много опции, които дори не изискват чук, да не говорим за някакви специални машини!

7 промени, които бихте искали в дома си

Бихте ли дали един куп пари за технилогична тоалетна? А искате ли дом, който е толкова голя, че отиването до кухня за...

20/03/2016

Вижте кои са малките промени, които могат незабавно да преобразят дома ви, както и няколко съвета за бързи и лесни промени, които можете да направите сега, за да освежите пространството.

Аксесоарите

Променени стаи преди и след ремонта

Преди: Празно място Ниски тавани и невзрачна камина – тази стая „плаче“ за промянаСлед: Свежа и за...

10/04/2016

 

Лесен начин да освежите дома си е да се съсредоточите върху аксесоарите, текстила и изкуството. Промяната на няколко от тези ключови елементи може напълно да промени цялостния вид и усещането на околната среда. Акцентните възглавници и одеялата са чудесен начин за добавяне на цвят и текстура, а изкуството може незабавно да подобри визията на стаята.

Сменете дръжките и крановете

Ако кухнята ви се струва скучна, може би е време да промените дръжките и крановете. Няма да повярвате колко различна текстура ще добаят те към вашата кухня.

Помислете за таваните

Само едно просто боядисване може да бъде чудесен начин да промените усещането в стаята, но също така може да бъде скъпо, отнема много време и изисква известно разместване на мебелите. Но защо да не фокусирате вниманието си върху тавана - петата стена на вашата стая? Няма да повярвате в ефекта!

Концентрирайте се върху прозорците

 

Шокиращо е как промяната на завесите може да превърне една стая от сиво помеюение с 5-звезден хотел. Фини пердета, закачени възможно най-близо до тавана, създават перфектната комбинация от текстура, красота и уединение. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...