Бързо, лесно и професионално почистване на врати за дома и индустрията

Бързо, лесно и професионално почистване на врати за дома и индустрията
Източник: Hörmann

Следствие на външните атмосферни условия по-старите гаражни и външни врати могат да загубят интензивността на цвета си с течение на времето. Затова редовното почистване и грижа са изключително важни не само за запазване на красивия външен вид в дългосрочен план, но и за предпазване на конструктивните елементи от износване и корозия. С комплекта за почистване и поддръжка, разработен специално за Hörmann в сътрудничество с компанията Sonax, вратите за дома и индустрията могат да се почистват бързо, лесно и професионално.

Чистите и добре поддържани гаражни и външни врати оказват голямо влияние върху първото впечатление за даден имот. Ето защо много собственици на имоти отдават голямо значение на поддържането на вратите си в добро състояние: „В разговори с нашите търговски партньори многократно сме установявали, че за частните крайни потребители е много важно да почистват и поддържат правилно своите гаражни и външни врати. Възползвахме се от тази възможност, за да разработим подходящо решение. Основният ни приоритет беше добавената стойност за клиента. Ето защо в лицето на Sonax намерихме силен и опитен партньор за разработването и внедряването на нашия комплект за почистване и поддръжка“, обяснява Крис Клайн, продуктов мениджър за гаражни врати в Hörmann KG Ichtershausen.

Разработеният специално за Hörmann в сътрудничество с компанията Sonax комплект за почистване и поддръжка осигурява дългосрочно запазване на стойността на вратите и касите и защитава конструктивните елементи от износване и корозия. На снимката можете да видите компонентите на комплекта и да направите директно сравнение между изгледа на гаражната врата от примера преди и след използването на комплекта. 

Комплектът за почистване и поддръжка на Hörmann съдържа всички важни принадлежности, като почистващ препарат, масло за защита от износване и корозия, полиращ препарат, гъба за почистване и нанасяне на полиращ препарат и микрофибърна кърпа за отстраняване на остатъците от полиращия препарат. Комплектът не само улеснява процеса на почистване, но и намалява риска от повреждане на компонентите.

Клиентите могат да бъдат сигурни, че използват тестван от производителя комплект с точно подбран почистващ препарат и подходящ полиращ препарат за своите врати за дома и индустрията“, обяснява Кнут Хьопел, продуктов мениджър за гаражни врати в Hörmann KG Ichtershausen. При редовна употреба сградните елементи се почистват, поддържат и защитават ефективно. Повърхностната структура и цветовото възприятие на продуктите се запазват в дългосрочен план. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...