Декориране на терасата през есента

Декориране на терасата през есента

Есента е най-красивото и емоционално време, ярките цветове съжителстват с носталгични нотки и атмосферата на увяхваща природа.

Искате ли красива тераса?

Терасата може да бъде едно от най-хубавите места в дома ви. Тя е не само място, където да простирате дрехи или да пу...

12/01/2016

Есента винаги е и лека носталгия, специална романтика. Топли одеяла , книги, естетика на изсъхнали растения, съзерцание, изкуство. Или, напротив, ярко и сочно настроение на златна есен. По това време на годината терасата изисква нестандартен подход, така че нека бъдем креативни!

#1

Да декорираме с есенни мотиви

Колкото и да не ни се иска, лятото вече си отива, а есента започна да се усеща по – хладните сутрини и вечери, ...

17/09/2016

В началото на есента подкрепяме нотките на отиващото си лято с радостна гама в текстила. Всички цветове и нюанси могат да бъдат видени в природата: "... гората е като кула, боядисана в лилаво, златно, пурпурно ...". Земните шоколадови нюанси също са винаги актуални в есенния дизайн.

 

#2

Украсете терасата и стълбите към къщата с улични свещи. Създайте композиции от три или 7-9 свещи с различни размери, експериментирайте!

 

#3

Направете декорации от сухи цветя и плодове. Подредете узрели жълти ябълки в красиви саксии, поставете във вази наситени лилави клонки от арония, класическа огнено-оранжева планинска пепел или сушени билки и класове, откъснати на полето.

 

#4

Какво е есента без любима книга? Съберете най-харесваните и декорирайте с тях.

#5

Използвайте щедро даровете на природата в дизайна на терасата. Например, малка маса може да се направи от тиква, като върху нея се постави стъкло или просто дъска. Поставете ниска ваза отгоре и вече е готова!

#6

Поглезете се и подредете масата с красиви ретро съдове. В крайна сметка колко приятно е да живееш и да се наслаждаваш на изисканата среда!

5 лесни начина да преобразим декора от летен на есенен

Когато слънцето започне да се показва все по – рядко, листата започнат да падат, а времето навън ни напомня за ...

24/09/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...