За да имате най-красивата коледна маса

За да имате най-красивата коледна маса

Коледната вечеря е сред най – очакваните събития през годината – и от малки, и от големи. Не само заради подаръците, срещата с любими и скъпи хора, но и заради вкусната храна, веселото настроение и онзи неповторим празничен дух, който се носи във въздуха.

20 идеи за коледна украса

Скандинавският дизайн е известен със своята простота, минимализъм и функционалност. А когато става въпрос за коледна...

26/11/2022

Ако вие сте домакини на такова събиране, знаете колко усилия и време може да коства подготовката. След целодневно готвене трябва да подредите красива маса, която да впечатли всички, но ако сте накрая на силите и нямате време да мислите украса и декор, попадате на точното място. Ще ви покажем как с няколко лесни стъпки да създадете най – впечатляващата маса, при това, без да полагате някакви особени умения.

Цветно

10 идеи за декорация в дома

1.Намерете ново приложение на старата вратичка. Не бъдете тесногръди и не я изхвърляйте на боклука. С малко боя и нов...

12/03/2016

За традиционна коледна маса заложете на неутрална палитра, което не означава да е едноцветна. Независимо дали се стремите към класическо червено и зелено или по-съвременна сребърна и синя скандинавска интерпретация, изберете бяла основа и надграждайте.

Прибори за хранене

Когато става въпрос за прибори за хранене, придържайте се към традиционните кристални чаши и класическите бели чинии, ако търсите нещо класическо. Ако имате комплект под ръка, златните прибори, сложете ги. Те ще добавят лукс и топлина към традиционните червени и зелени цветове.

Декор

В центъра на масата подредете сет със свещи. Нека те да бъдат нечетен брой, а ако са с различна височина ще постигнете изключително елегантен вид. Добавете наоколо няколко елхови клонки или евкалипт за цвят.

Лично отношение

Поставете стрък розмарин върху салфетките на гостите си и разпръснете канелени пръчици. За повече очарование, сложете малко етикетче с името на госта. Това няма как да остави безразлични вашите приятели.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...