10 идеи за декорация в дома

10 идеи за декорация в дома

1.Намерете ново приложение на старата вратичка. Не бъдете тесногръди и не я изхвърляйте на боклука. С малко боя и нови дръжки ще се превърне в чудесен поднос. Запълнете пукнатините с филър за дърво и оставете да изсъхне за няколко часа. Минете със шкурка боядисайте. Сложете дръжки от двете страни и сте готови.

2. Kрасиво и практично
Придайте очарование на масата с тези лесни за направа подложки за хранене. За целта ви трябва плат, назъбени ножици и самозалепващи подложки. Изрежете плат с размери 30х45 см и изгладете. Изрежете от самозалепващите подложки в същия размер и залепете. Оформете с назъбените ножици.

3.Цветна проза
Превърнете вашата изхабена химикалка във ваза за цветя и добавете малко цветен акцент в офиса. Извадете пълнителя, напълнете с вода и сложете малко цвете.4.Касичка за монети
Искате ли да научите малките, че всяка стотинка си заслужава? Направете им касичка. Изплакнете празна кутия – контейнер от мокри кърпички, махнете външната опаковка и сложете направен от вас етикет. Сега единственото, което децата трябва да започнат да правят, е да събират монети и да ги пускат през отвора.5.Кутията за хартия за еднократна употреба често е доста нестабилна и се къса. Ето идея как да й направите здрава опаковка. Вземете дървена кутия, макетно ножче, дървен фурнир, лепило и полиуретан. Нанесете на кутията полиуретаново покритие, залепете от дървения фурнир, сглобете кутията според инструкциите и завършете с нов слой от полиуретановото покритие.

 
6.Покажете изисканост
За следващото парти предложете на гостите индивидуален етикет. Нанижете етикет с името на дървено шишче. Срежете лимон на кръгчета и после всяко на половинка и нанижете на шишчето. Сложете в чаша с вода и сложете на мястото, което е за госта.


7. Кабърчета за тапициране
Кабърчетата за тапициране не са само за дивани. Те се завръщат отново и се превръщат в привлекателен детайл за дървените мебели. Идея за приложението им е да аранжирате с кабърчета дървената маса, столовете или пейка.


8. Място за дистанционното
Дръжте дистанционното на удобно за вас място с тази хитра идея. За целта се нуждаете от сваляща се калъфка на възглавница, джоб от стари дънки, самозалепващи ленти. Изрежете джоба на дънките, обрамчете с лентата, наложете върху калъфката и минете с ютията, за да се залепи.


9.Сет от пуловери
Чудите се какво да правите със старите пуловери? Или имате такъв, който сте изпрали по грешка с вряла вода? Не се притеснявайте, с това предложение ще намерите приложение на тези дрехи. Изперете в гореща вода и изсушете в сушилнята. Изрежете кръгчета и така ще имате красиви подложки за чаши.


10. Отнасяйте се с грижа
Дайте на бельото си вниманието, което заслужава. Отделете деликатните тъкани от останалото пране. За целта използвайте пъстра калъфка от възглавница, обръч (около 30 см) и лента – около 25 см. Стегнете калъфката около халката, завържете панделката и закачете близо до пералнята.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...