Малки кухни, идеални за гарсониерата

Практични и удобни 

733

Малката кухня не е мечта за много домакини, но нека да погледнем с други очи към нея. Тя е шик, много уютна, лесна за почистване и с правилната подредба на мебелите и уредите може да бъде изключително удобно и функционално за работа пространство.

Пълна промяна на кухнята с малко париНякои от тези промени могат да се направят на изключително ниска цена, като същевременно осигуряват максимални резултати

Освен това едно малко помещение може да има не по - малко модерно излъчване спрямо големите, а благодарение на разнообразието на цветове и материали, съвсем не трябва да се ограничавате само с черно – бялата или сивата гама.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

10 задължителни предмета за модерната кухняОт контролиране на температурата на месото до кипването на вода – вече не е нужно да ставате от дивана

Когато работите в малка кухня, използвайте същите материали, които бихте включили и в по – голямата стая. Мрамор, камък, бетон, кварц ще добавят стойност към помещението и ще внесат неповторим интерес, ще създадат перфектния финиш.

Кухнята е сред най – важните стаи в един дом, особено ако е малък и с ограничена площ и в другите стаи. Тук започваме деня си – с чаша кафе, със закуска със семейството. Тук приготвяме храната, събираме се в края на деня. Понякога каним гостите тук, организираме малки партита.

Кухнята е сърцето и душата на един дом. А това, че е малка, не означава, че не може да бъде по – малко значима. Въпрос на правилно планиране и усет към детайла.

Ето няколко вдъхновяващи примера.

 

 

Идеи за обзавеждане на малка кухня с всекидневнаВажна роля в разпределението на стаята играят материалите, материите и цветовете
Сподели: