Идеи за декорация на малкия коридор

Идеи за декорация на малкия коридор

Коридорът е любимото място за трупване на обувки, палта, пощата, ключовете и какви ли не неща, които оставяме в последния момент преди да излезем от дома. но това е и първото място, което гостите ни виждат, влизайки и дава първото впечатление. Затова не пренебрегвайте коридора, а му създайте приветлив и уютен вид. А защо не и да го превърнете в уау фактора на дома.

Oт Ideal Home предлагат няколко съвета за декорация на малкия коридор, с които бързо и лесно ще постигнете пълната му трансформация.

 

Използвайте светли неутрални тонове, за да създадете чувство за обем и повече пространство. Добавете цвят от някое произведение, декоративни елементи или цветя.

За пода изберете камък или дърво. Инвестирайте в материали, които носят на по – голям трафик, устойчиви са и лесно се почистват.

За стените може да заложите на някакъв цвят, тъй като те са податливи на повече издраскване и замърсяване. Тапетите обаче навлизат все по – силно в обзавеждането и са чудесен избор и за коридора. Изберете такива със смели шарки за повече драматизъм, но не прекалявайте.

Огледалото е задължителен елемент от коридора. Сложете такова на едната стена, като така ще увеличите визуално помещението, а и ще ви бъде много полезно за последно оглеждане преди излизане.

И не на последно по важност място – бъркотията, с която започнахме. Инвестирайте в кутии или кошници, интересни закачалки или органайзери, в които да държите всички онези дребни неща, които все са ни нужни в последния момент.

А ако имате нужда от идеи – ето няколко от нас:

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...