Цветни дивани за всекидневната

Избягайте от стандартните неутрални цветове и внесете свежест  

1747

Търсите ли идеалния цвят за вашия хол? Класическият начин да внесете колорит е като боядисате стената. Защо обаче не заложите на нещо по – нестандартно и семело – на цветен диван. Ако съчетаете правилно с аксесоарите и стила на помещението, може да постигнете забележителен комфорт и елегантност.

Ето и няколко идеи за цветен диван:

tesy.bg

Червен

Червеният дивана е чудесен за еклектичния, азиатския или дори скандинавския стил. Ако изберете подобен цвят заложете на неутрални стени и мебели, за да постигнете баланс на нюансите.

Жълт

Ако искате да внесете свежест, но и да не продавате крещяща нотка в обзавеждането, заложете на жълт диван. В комбинация с бяло той стои много нежно и стилно.

Синьо

Тъмно синьото е цветът , който ще господства в декора през тази година – от стените, през аксесоарите, до мебелите. Ето защо това е чудесен повод да внесете стил в дома. Синият цвят предполага комбинация с бяло, сиво, бежаво. Изберете тези нюанси, които се вписват най-добре в дома ви.

Зелен

Много хора се страхуват да използват зеления цвят във всекидневната, защото цветът не позволява да се експериментира твърде много със стилове и теми. Ако все пак много го харесвате, изберете зелен диван за повече драматизъм у дома.

Розово

Розовият цвят вече отдавана не е цветът на момичешката детска стая. Той носи свежест, романтика и е задължителен, ако търсите шаби шик стил у дома. С розов диван ще постигнете една много различна, но ефирна и комфортна стая. 

Сподели: