Големи растения в интериора - идеи и дизайн за зелен кът

Големи растения в интериора - идеи и дизайн за зелен кът

Не е толкова лесно да задържите нечие внимание за дълго време, когато става въпрос за интериорен дизайн, а наоколо има огромен брой малки детайли. Затова тук на помщ идват големи растения, за да подчертаят красотата на естествените елементи, използвани от дизайнерите. В този случай не говорим за групови насаждения, а за единични растения, които са много по-лесни за интегриране във всеки интериор.

Шест растения в спалнята за по-добър сън

Домашните растения пречистват въздуха, снабдяват го с кислород и правят дома по-цветен. Правилно подбраните растения ...

15/11/2015

Растенията в къщата имат много предимства, а огромната гама от екзотични растения ви позволява да изберете тези, които не изискват специални грижи. За да придадете на стаята празнична атмосфера, е достатъчно само едно растение.

10 вътрешни растения, подходящи и за най-тъмния ъгъл

Зеленото растение е един от задължителните елементи за всеки дом. Те внасят свежест, цвят, освежават въздуха, създава...

21/06/2017

Трябва да се помни, че големите растения изискват много пространство, така че те трябва да намерят идеалното място и фон, където могат напълно да демонстрират красотата си. Стените, декорирани в естествен, естествен стил, ще служат като отличен фон. Това може да бъде тапет в неутрални нюанси, бамбукови влакна, стени, декорирани с камък.

Освен това, за голямо растение, трябва да изберете правилния източник на светлина. На първо място, те могат да служат като прозорец, но ще ви трябва и изкуствен такъв.

Зеленото се съчетава добре с тъмно кафяво, което обяснява защо повечето саксии са кафяви. Трябва обаче да обърнете внимание и на неутралните тонове - бяло, сиво и бежово.

Много дизайнери се опитват да обърнат повече внимание не на растението, а на саксията. В съвременното цветарство успешно се използват не само керамични саксии, но дори стъклени и метални. Основното нещо е да не прекалявате с тях.

Домашни растения, които носят късмет

Не е тайна, че растенията имат уникалната способност да помагат на хората по един или друг начин. Независимо дали гов...

30/07/2017
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...