Цветни детски стаи направени за игра

Озарете деня им  

251

Децата се нуждаят от цветове. Цвят на облеклото, цвят на храната, цветни мечти. Чрез него те научават света, разбират го по – лесно и се адаптират към постоянните промени.

Оптималната детска стаяЛегло, бюро и шкафчета на 3 кв. метра площ

Ето защо и стаята на детето трябва да бъде цветна, весела, забавна, светла. А когато тя е съчетани с място за игри, това е техният рай.

От Roombla правят селекция  на няколко много стилни, цветни и красиви детски стаи с площадки в тях. Те са истинско превъплъщение на детската мечта и са точно това, което и вашето дете заслужава.

15 вълшебни легла за децаТе са излезли от приказките

Ярко жълти и зелени цветове в комбинация с плъзгащ се в пълен размер и окачен стол е истинска мечта не само за деца, но и за възрастните.

Тази стая с фототапети, които визуално разширяват тясното пространство, е функционална и практична. В допълнение, детето може спокойно да рисува с креда върху стената - черна дъска, а мястото под леглото е полезно пространство за съхранение на вещите.

Стая за момичета в стила на подводното царство на малката русалка. Леглото е като за принцеса, благодарение на балдахина, а в зоната с еркерен прозорец има голямо пространство за игри и почивка.

Тази розова стая е артистично разделена на две зони: сън и игри. Зеленият цвят е допълнителна визуална граница.

Стая за малки откриватели и за най – големите любители на динозаврите.

Мечтата на много деца е двуетажно легло. Не му отказвайте това удоволствие, още повече, че отдолу можете да оборудвате място за съхранение на играчки.

Изключително интересна сиво - жълто стая с шведска стена, люлка и стълбище. Перфектно решение за кипящи от енергия деца. Игралната зона е в горната част на стаята, а декора добавя настроение.

И накрая - детска стая в морски стил: с мачта, въжена стълба, легло на палубата и завеси под формата на платната. За всеки млад мореплавател.

 

Най-пищните детски стаиРазкош като за кралско бебе
Сподели: