Детски стаи с бели мебели

Универсално решение за всяка възраст и пол  

1272

Писали сме много пъти вече, колко важно и отговорно е обзавеждането на детската стая. Безспорно обзавеждането й не изисква малък бюджет, но ако планирате внимателно и прагматично, може да създадете място, което да расте заедно с детето.

Идеи как да оформим детското работно мястоЗадължително естествена светлина!

Едно универсално решение за такава стая са белите мебели. Дори да ви звучи абсурдно на първо четене да сложите нещо бяло в стаята на детето, помислете. Те са реално само част от цялостния интериор. Това не означава, че няма да има цвят, весело настроение и излъчване.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Най-пищните детски стаиРазкош като за кралско бебе

Гледайте на белите мебели като основата, от която ще започнете да изграждате стаята на детето. Ако ви се струват прекалено скучни, може да изберете такива с бял корпус и цветни вратички, които да смените след време.

Добавете лично излъчване чрез цвета на стените, закачете цветни щори или завеси, декорирайте с ярки картини, възглавници, килим…

Детската стая трябва да бъде много гъвкаво и податливо на бърза трансформация пространство, затова инвестирайте в нещо непреходно и универсално, а нека променливите елементи да бъдат в по – бюджетните допълнения.

И за да ви покажем красотата на този дизайн, сме ви подготвили няколко изключително детски стаи с бели мебели.

Детска стая за три децаТри легла в една стая – възможно е
Сподели: