Това са най – вдъхновяващите нюанси на есента

И те ще властват в интериора  

112

Есента се настани в природата, съпътствана от падащи златисти листа, червени храсти и топлата усмивка на слънцето. Свързваме този прекрасен сезон с богатата реколта и изобилието на плодове и зеленчуци, но и с усещането за повече уют и топлина в домовете ни. А как да съчетаем всичко това? Като декорираме жилището си с топлите нюанси, носещи колорита на природните богатства на сезона.

Да декорираме с есенни мотивиКажете довиждане на лятото с тези красиви идеи  

Вижте най – вдъхновяващите цветове на есента, пренесени в декора на жилището.

Охра

Как цветовете във всекидневната влияят на настроението виВсеки цвят на стените или мебелите носи различни емоции  

Смесица между кафяво и оранжево, този нюанс е малко пренебрегван, а не трябва. Вижте само как се откроява в тапицерията на столовете, в кухненската посуда или като детайл в полилея.

Охра намира място в спалнята като фин детайл и в рамките на огледалата в монохроматичния хол.

Тъмно лилаво

Напомнящ на карамелизирани сливи, лилавото е прекрасен цвят за есенния интериор. Той присъства в стената и одеялото в спалнята, като цветен акцент в коридора, фокусна точка в хола или трапезарията и цветно намигване на стълбите в коридора.

Канела

Аромат на канела, джинджър и карамфил. Изкушаващо! А какво ще кажете за декор в този цвят. Не вярвате, че се впише? Само погледнете тази вана, тапицерията на мебелите или контраста на рамката в черно – бялата баня.

Градински чай

Свежият сив оттенък на градинския чай го прави чудесен нюанс за есента. Градинският чай се съчетава перфектно със сиво-белите стени, като дава само нотка на контраст. В този красив апартамент сиво-зелените врати прави фина фокусна точка.

Стената в спалнята е в контраст с тъмните чаршафи, а в кухнята шкафовете се съчетават перфектно с плота.

 

Тиква

Оранжевото няма как да не присъства в есенния декор. Ето как се откроява при кожените мебели, в одеялото акцент, на килима, в тапицерията и дор в дребните детайли.

 

6 декора, вдъхновени от есентаЛесни идеи за уикенда 
Сподели: