Какви тапети са на мода днес

Тенденции, които да следвате

391

Вече знаете, че тапетите се завръщат в интериорния дизайн и все повече хора ги предпочитат в домовете си. А благодарение на разнообразието от модели и текстури, може да създадете уникален интериор.

7 неочаквани приложения на тапетитеТапетите никога не са губили своя чар, когато става дума за вътрешен интериор

От InMyRoom ни показват кои са тенденциите в мотивите и цветовете при тапетите днес, а вашият любим модел ще ви улесни за намиране на най – добрия за вашия дом.

Графичен дизайн

15 стилни идеи за тапети в спалнятаДекорирайте с вкус  

Нова тенденция е превръщането на фотореалистичните мотиви в съвременна графика. Тапетите стават по-ефективни, модерни и придават на стаята атмосферата на „архитектура“.

Стенописи

Повтарящият се модел на тапета е приятен, но дизайнерите все по-често избират тапет - картина, за да предадат атмосферата и настроението. Така стенописите - тапети станаха много популярни, а благодарение на съвременните технологии, могат да бъдат изработени във всякакъв размер и във всяка цветова схема.

Флорални рисунка

Не се страхувайте да заложите на флоралните шарки, те не предизвикват меланхолия, а ще направят тапета по-интересен. Днес дизайнерите добавят по-ярки тонове и лъскави метални елементи към традиционния мотив.

Текстури

Ако не искате нищо цветно, заложете на текстурата. Така ще създадете ефектен интериор с акценти.

Акварелни шарки

Акварелите върху тапети остават на мода, особено при детските стаи. Те правят атмосферата по-креативна, благоприятства за общуване и релакс.

Имитация на естествени материали

Всички харесваме външния вид на естествен камък, кожа и луксозният ефект, който създават тези материали в интериора. Съвременните производители предлагат висококачествени винилови тапети, които не се различат от оригинала.

Азиатски мотиви

Тапетът, вдъхновен от Азия, изглежда на пръв поглед странен избор за модерен дом. Но в еклектичен интериор, където винтидж и модерно са в хармония, той ще изглежда много свежо и органично.

 

Да декорираме дома с тапетиПродайте индивидуалност на помещението 
Сподели: