5 неща, които никога не трябва да купувате нови

Включително ключови мебели и основни аксесоари  

12573

Ако обзавеждате нов дом или ремонтирате стар, на който искате да освежите бързо на интериора, може да бъде изкушаващо да пренебрегнете бюджета и да купите всичко необходимо. Но в търсене на стила, в избора на нещо уникално и различно, може да допуснете много грешки, за които да съжалявате по-късно.

Как от непотребни вещи у дома може да направим шик аксесоариНе изхвърляйте непотребните вещи, вижте как да ги превърнете в уникални аксесоари 

Вижте няколко неща, които е по-добре да не купувате нови, а да се поровите в битпазарите и магазините втора ръка.

1. Огледала

10 идеи за повторна употреба на старите вещиОгледайте се и превърнете старите и на пръв поглед непотребни вещи в красиви произведения  

От огледала в цяла дължина с позлатена рамка до такива за стена в стил арт деко, на базарите и в антикварните магазини има изобилие от предложения, от които да изберете за вашия дом.

2. Прибори за хранене

Ако искате нещо специално, а не за ежедневна употреба, си заслужава да отделите време и да потърсите антични сребърни или позлатени прибори.

3. Дървена маса

Дървената маса за хранене от магазини втора употреба може да бъде звездатат в стаята. Ако не е в добро състояние, малко реновация и лак или боя ще я промени до неузнаваемост. И това на цена, десетки пъти по-ниска отколко нова.

4. Принтове

Защо да купувате модерен принт, когато можете да си имате ретро портрет за стотинки от магазин за втора ръка вещи? Винаги можете да замените / пребоядисвате рамката, ако искате да й придадете по-съвременен вид.

5. Класически книги

Има нещо толкова красиво в редица класически книги с твърди корици. А какво по-добро място да ги намерите от антикварния магазин? В случай, че искате да ги аранжирате, може да създадете уникална фокусна точка.

Полезно приложение на старите вещиПревърнете ненужните вещи в ефектни аксесоари
Сподели: