7 неща, които всеки иска да има у дома

Какво ще кажете за стълбище с пързалка

674

Всеки си мечтае за просторен и красив дом, с много стаи и хубави мебели, с голяма тераса или градина. Има обаче хора, които надскачат тези мечти и търсят нещо по – различно, по – ексцентрично и уникално.

От Univverse правят преглед на седем неща, които всеки (е, почти всеки) иска да има в дома си.

Гараж, който влиза под земята

С него ще успеете да впечатлите гостите си. Само си представете как звучи „Паркирай под земята“.

Тайната стая, скрита зад библиотеката

Чудесно тайно местенце, за което никой няма да знае. Какъв по-добър начин да го скриете, отколкото с местеща се библиотека? Там може да направите ваше лично кътче за бягство и почивка или да криете подаръците от децата, например.

Стълби с пързалка

Как да промените стълбището? Като му сложите пързалка. Супер забавление за всички у дома.

Лего стена

Това не е детска стая "ЛЕГО", а ЛЕГО фоайето в Café Boobah, ресторант в Бруклин, предназначен специално за семейства с деца. Стената е дело на I-Beam Architecture & Design и е страхотно забавление за малчуганите.

Езеро с хамак в двора

Когато се замисляме за външното обзавеждане, обикновено си представяме столове, пейки и маси за пикник. А какво ще кажете за тази идея за озеленяване на малкия двор? Малко езеро, хамак с балдахин и езеро. Какво по – хубаво нещо от това?

Таен вход към детската стаята

Хитър начин да наблюдавате децата и да контролирате положението.

Винарска изба

Ако сте любители на виното, надали имате само две – три бутилки в дома си. Най-вероятно разполагате с изба или със специален стелаж. А още по – добре да си имате директен излаз към колекцията бутилки, като в тази къща.  

Сподели: