5 модни принципа, които важат и в интериорния дизайн

Обзаведете дома, според последните тенденции при облеклата  

1501

Някои хора казват, че изборът на декор за дома и на дрехите не се различават. И има доза истина в това -  и двете са видими, лични и изискват някакво творчество. Затова ако ви е трудно да обзаведете и декорирате дома, вдъхновете се от гардероба си.

Ето как да предадете личния си стил в интериора.

1. Изберете цветовата палитра.

 

Направете крачка назад, погледнете гардероба си и вижте от кои цветове имате най – много дрехи. Шансовете, това да са цветовете, които бихте искали да виждате и в дома си, да големи.

2. Редактирайте

Коко Шанел казва: "Преди да напуснете дома си, погледнете се в огледалото и оставете поне едно нещо." Същото важи и за декора - не прекалявайте с аксесоарите, за да не изглежда мястото претрупано.

3. Помислете за оформлението.

Не просто хвърляйте произволни мебели в пространство. Вниманието към детайла е много важно, когато става въпрос за подредба на мебелите по височина, за да има помещението балансиран външен вид.

 4. Не се страхувайте да купувате това, което харесвате.

Ако харесвате определена мебел, я вземете, дори ако другите хора не я харесват. Най-важното е, да се чувствате добре, защото това е вашето пространство.

5. Подчертайте любимата част от помещението

Когато декорирате пространството, обърнете внимание на любимите си ъгли и скрийте най-непривлекателните части. Поддържайте чистота и спретнат вид на дома. 

Сподели: