Три бързи и здравословни закуски за енергичен ден

 Три бързи и здравословни закуски за енергичен ден

Балансираната закуска е неразривно свързана с красивата фигура и контрола на теглото. Много хора смятат, че тайната се крие в закуската, но не каква да е, а здравословна.

5 грешки със закуската, които саботират отслабването

Всеки знае, че закуската е най - важното хранене за деня. Тя може да бъде празник за душата сутрин, преди работа, удв...

13/05/2020

Натовареният график, ранното ставане и разбираемото нежелание да стоите до печката след събуждане не е причина да пропуснете закуската. Вижте три бързи рецепти за закуска, които са идеални за всеки, който пести времето и се грижи здравето си.

 "Мързеливи" закуски в буркан

Какво ядат здравите хора за закуска

Закуската е най-важното ядене за деня, но само ако е правилна. Можете да презаредите сутринта със суперхрана или да и...

02/07/2020

Умението за приготвяне на „мързеливи“ закуски в буркан трябва да овладеят преди всичко от тези, които са свикнали да закусват на крак или изобщо да пропуснат това хранене. Трябват ви само 10-15 вечер и имате готова закуска на сутринта. Сложете в буркан овесени ядки, сурови ядки и семена, сушени плодове и семена чия. Добавете кокосово мляко, ядково или кисело мляко и…хладилникът ще свърши цялата работа вместо вас. Друго предимство на тази опция е, че винаги можете да го вземете на работа, за да закусите там.

Тост с яйце

Много вкусни и бързи ястия за закуска - всякакви препечени филийки с яйца. Яйцата са богати на протеини и хранителни вещества: няма да чувствате глад дълго време, а ефективността ви през първата половина на деня ще бъде на най-високо ниво.

За повече полезни мазнини добавете и авокадо. Изглежда, че нищо не може да бъде по-вкусно и по-здравословно, а самото приготвяне ще ви отнеме само 15-20 минути.

Смутита

Ако обичате сладко, се възползвайте: закуската е най-доброто време, когато можете да си позволите да ядете каквото ви душа иска. Липсва ли ви шоколад? Направете шоколадово бананово и бадемово смути! Фен ли сте на фъстъченото масло? Бананово смути с фъстъчено масло е по-добро от всеки десерт и ще ви осигури страхотно настроение за целия ден.

 

Добавете любимите си ядки или овесени ядки към вашите смутита: така закуската ще бъде не само вкусна, но и много засищаща и здравословна.

 

Леки закуски, които ще ви заситят

Преди време светът демонизираше мазнините. Но днес все повече хора се насочват към тях като спасителен пояс за свалян...

29/07/2020
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...