Неща, които не трябва да имате в кухнята си

Неща, които не трябва да имате в кухнята си

Няма нищо по-лошо от боклука и бъркотията в кухнята. Вижте кои са ненужните неща, от които първо да се отървете.

5 уреда, които са вече излишни

Тенденциите идват и да си отиват, но тази година като че затвърди силата на технологиите и доказва, че те стават неиз...

02/12/2018

Найлонови торбички

Всеки знае колко вредни за планета са торбичките за еднократна употреба. Вместо да ги купувате на касата всеки път, вземете чанта за многократна употреба.

Как да освободите спалнята от излишни предмети

Гардероб, нощни шкафчета, голямо огледало - тези предмети са в почти всяка спалня, но могат лесно да бъдат заменени и...

01/04/2021

Стикери за напомняне

Всякакви бележки за себе си, че трябва да купите яйца или да не забравите нещо, не украсяват една кухня, а напротив, придават й небрежен вид. Използвайте органайзера в смартфона си: той е много по-практичен и удобен.

 

Кутии и бутилки

 Ако колекцията от кутии надхвърля нуждите ви и започне да „заема“ пространството в кухнята и да създава неудобства – време е да съберете излишните и да ги рециклирате.

Универсална кърпа

Кърпа с петна с неопределен цвят, с която се бършат чинии, ръце и дори разлята супа, може да развали визията и на най-стилната и чиста кухня. Освен това е истинска среда за размножаване на бактерии и източник на ужасна миризма, която е почти невъзможно да се отмие.

Магнити за хладилник

Много повече впечатления от пътуванията остават в снимките. Освен това можете да донесете много по-полезни и практични сувенири от пътуванията.

 

Чинии с пукнатини

Философията на Фън Шуй забранява да ядете от тях, така че е време да си купите красив сервиз, а очуканите чаши. Между другото, същото важи и за тиганите с повредено незалепващо покритие: те като цяло са опасни за здравето.

Останали консерви

Ако сте сигурни, че продуктът не е изтекъл, това е чудесна причина да приготвите нещо ново и интересно. Или пък ги дайте на някого, ако не искате да ги консумирате.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...