Магнити за хладилник: три причини да се отървете от тях точно сега!

Магнити за хладилник: три причини да се отървете от тях точно сега!

Магнит с изображение на атракция е популярен сувенир и приятно малко нещо, което можете да донесете от почивката на приятели и семейство. На един хладилник често броят им е в десетки! Но те не винаги носят радост. Нека видим защо.

Кои храни да държим далеч от хладилника?

Знаете ли, че има продукти, които е непрепоръчително да съхранявате в хладилника? Напълно естествено е желанието да ...

20/12/2015

Магнитното поле може да навреди на електрониката

Учените отдавна са установили, че магнитното поле може да повлияе на електрониката. Например работата на CRT монитори, пейсмейкъри и други устройства с висока точност. Така че голям брой силни магнити на вратата на хладилника могат да причинят сериозни неизправности в електронните модули за управление или електронните дисплеи. Това важи особено за високотехнологичните интелигентни модели.

6 места в кухнята, които са потенциални магнити за плесен

Мухълът у дома е много неприятен и е доста трудно да се отървете от него. Кухнята е идеалното място за развитие на те...

06/11/2020

Магнитът може да надраска покритието.

Обикновено сувенирните магнити не са много мощни и се плъзгат от повърхността, когато вратата се отваря и затваря внезапно, повреждайки повърхността. С течение на времето под тях могат да се появят драскотини, жълти петна, които не изглеждат много естетически.

В крайна сметка не винаги е красиво.

Освен това не всички магнити, донесени от различни места, съвпадат помежду си по отношение на цветове, стил и дизайн. Тяхната пъстрота създава допълнителен визуален шум в интериора на кухнята, нарушава общата хармония на пространството и подсъзнателно предизвиква дразнене.

 

4 основни правила при покупка на хладилник

Купуването на хладилник за дома е една от онези покупки, които се случват рядко и които са доста важни. Когато се нал...

19/07/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...