Трапезария в стил шаби шик

Тенденция, която носи усещане за лукс и комфорт  

326

Вечен, женствен и въплъщение на автентичния винтидж чар, шаби шик стилът е любим за много хора. Той носи идеята за романтична обстановка, за уютна и елегантна атмосфера. Тук ще видите флорални мотиви, много аксесоари, текстури, нежни пастелни тонове, ретро мебели и елементи.

Удивителни спални в шаби шик стилУют и очарование в стаята за почивка  

За да създадете уникална и запомняща се обстановка, смесвайте нови, модерни мебели със стари парчета. Потърсете декоративни аксесоари като полилеи и огледала, които не са напълно възстановени, но са остарели с характер, изберете мебели и текстил, които се усещат пълни с живот и придават характер на помещението. Изтъркана боя, избледнелите тъкани и леките несъвършенства допълват очарованието. 

Ако искате да пренесете този стил в дома си, защо не започнете с трапезарията. От Ideal Home но дават идеи за декорацията й.

Кухня в стил шаби шикСъздайте рустик атмосфера със съвременни елементи

Очарование

Добавете свежест в бялата кухня със съдове с флорални мотиви, купи с пастелни цветове и груби, ръчно направени аксесоари. Бледите сини и розови цветове, покривката и щорите и металните столове добавят завършеност на помещението.

Шаби шик и в малката стая

Тази малка стая комбинира елементи на шаби шик стила, състарените мебели и неутралната цветова схема. Винтидж елементи и бяло дърво добавят усещане за автентичност.

Слънчева стая

Избереет любии цветове и комбинации, за да декорирате стая, която ще ви накара да се усмихвате, влизайки в нея. Това пространство включва жълти и бели елементи, които кореспондират на пода, стените и мебелите. Не се страхувайте да смесвате различни по стил мебели, те са важно допълнение за еклектичния чар на стаята.

Стая, която вдъхновява

Една трапезария няма как да бъде завършена без голяма маса. Тя се подчертава от различните по цвят столове. Тук особено ни харесва идеята за вазата за цветята – от стара емайлирана кана в розово. Внимателно подбрани елементи допълват атмосферата..

 Създайте носталгично усещане

Отдайте се на вдъхновените от ретро тенденцията елементи и заложете на смесица от текстил с флорални мотиви, ивици и точки, но не забравяйте да следвате палитрата със сладки пастели, като бледо синьо, ментово зелено, руж и лимоненожълто. 

Шаби шик стил в банята Среща на модерен и ретро стил
Сподели: