Кухни в неочакван цвят

Смеете ли да заложите на този нюанс?

494

Цветовите схеми са от решаващо значение за щастието на обитателите в един  дома, защото нюансите, които избирате при декорирането, могат да окажат огромно влияние върху настроението ви. Затова има смисъл розовите кухни да стават все по-популярни.

Островът в кухнятаРазбира се, кухнята ви трябва да е с внушителни размери, за да можете да си позволите да поставите остров в средата й

За домакините цветът има успокояващ ефект и може да направи времето тук по – спокойно и релаксиращо. Но това не означава, че трябва да се заобиколите с изцяло розова кухня - от пода до тавана. Има много деликатни и фини начини да внесете от красивия цвят в стаята, без да се натрапва и да „боде“ окото. Дори напротив, ще видите как розовото всъщност се оказва една много печеливша цветова комбинация за кухнята ви.

Розова стена акцент

Няколко практични идеи за кухнята виТриъгълникът в кухнята е най-важното място за всички уважаващи себе си готвачи

В тази кухня розовата стена привлича вниманието, а зеленият шкаф създава контраст и добавя интересен финиш.

Ретро кухня в розово

Розово и ретро не вървят ръка за ръка, но в дизайна няма невъзможни неща. А тази кухня е доказателство за финия и изчистен стил.

Розови акценти в бяла кухня

Блестящите бели шкафове и наситените розови акценти правят тази малка кухня толкова весела. Оригиналните копчета на фурната са заменени с розови, а пастелните уреди и съдовете придават допълнителен цвят.

Розова кухня с тъмна стена

Черно и розово вървят заедно като фъстъчено масло и шоколад. Ето защо тъмната стена в тази кухня осигурява идеалния фон за шкафовете. Това е необичайна комбинация за кухня, която работи изненадващо добре.

Шикозна и изискана розова кухня

Това розово пространство за готвене е въплъщение на изтънчения шик. Отличителни черти включват розов кухненски остров и ярка фурна, които добавят красота и практическа функция. Върхът е кухненския гръб, направен по поръчка.

Розова мивка

Това е последното нещо, което може да решите да бъде в розово. Но няма да се лъжем, че е доста оригинално и придава на бялата кухня доза неочакван цвят.

Розов остров

Харесва ни идеята за разчупване на бяло пространство за готвене със смели нюанси на розово. Зашеметяващ кухненски остров в наситено розово кореспондира с дървото.

Розови аксесоари и осветителни тела с акценти от месинг

Още едно необичайно хрумване е вкарване на розовия цвят в осветителните тела и възглавниците на столовете. Комбинацията с акценти от месинг придава на кухнята бляскава, но уютна атмосфера.

С гръб от естествен розов камък

Фино и изтънчено. В тази кухня розовото идва от камъка на кухненския гръб, който е в мек розов цвят и добавя свежест към пространството за готвене.

Модерна минималистична розова кухня

Чистите линии и цвят на това пространство са невероятно успокояващи. Шкафовете приличат на мебели, които обикновено се виждат в дневните, което допринася за успокояващата привлекателност на кухнята.

10 задължителни предмета за модерната кухняОт контролиране на температурата на месото до кипването на вода – вече не е нужно да ставате от дивана
Сподели: