Модерни идеи за кухнята

Всеки ще ги поиска за дома си

1418

2020 сме, а това налага да бъдем по – иновативни, по – технологично насочени, да мислим новаторски и съответно да създаваме домове, които вече да говорят за бъдещето. Всеки ден ставаме свидетели на нови и нови открития, които са насочени към това да подобряват начина на живот, да ни улесняват и да правят живота ни по – лек и забавен.

10 неща, които да изхвърлите от кухнятаС какво са пълни шкафовете на дизайнерската ви кухня?

За да бъдем актуални, трябва да следваме тенденциите, да търсим модерното, новото, различното. И да направим дома си такъв.

В този ред на мисли, защо да не погледнем кухнята. Модерните стилове тук са пряко следствие на модерния интериорен дизайн, който дизайнерите налагат във всяка сфера. 

Пълна промяна на кухнята с малко париНякои от тези промени могат да се направят на изключително ниска цена, като същевременно осигуряват максимални резултати

За разлика от традиционните модели кухни, модерните се отличават с леки материали, за да бъде пространството просторно, за да отговорят на критериите за минималистичен дом.

Съвременните кухненски модели не означава обаче да бъдат обикновени и неутрални. И тук може да намерите много различни модели, може да си позволите да експериментирате, да покажете вашата личност.

Лъскавите материали, ярките цветове, използването на дърво са трите стълба, около които да изградите вашите идеи, да създадете умопомрачаващи дизайни и да търсите ярки концепции. Предлагаме ви няколко зашеметяващи модерни кухни, които скоро може да не са само мечта.

1. С ултрамодерни мебели


 

2. С цвят на кафе

3. В черно и бяло

4. Тъмно синя кухня

5. Смело червено

И още свежи и ярки предложения от Pinterest

Идеи къде да разположим малката кухняРешения за всяко жилище
Сподели: