Как да направим кухнята по-удобна без ремонт и смяна на мебели

Хитри решения, които работят  

3053

Възможно ли е да подобрите интериора на кухнята, без да прибягвате до скъпи и отнемащи време ремонти? Просто така!

10 задължителни предмета за модерната кухняОт контролиране на температурата на месото до кипването на вода – вече не е нужно да ставате от дивана

Ето няколко прости стъпки, които може да предприемете.

Освободете място

Как да оптимизираме мястото в малката баняЗа да бъде тя уютно и приветливо помещение

Без да го забелязваме, по време на работа на кухнята натрупваме много ненужни вещи. Преценете кое ви трябва и кое не и махнете излишното.

Пренаредете

Да, понякога най-обикновеното пренареждане може сериозно да подобри ергономията на стаята. В допълнение, ще освежите вашата кухня и ще й придадете актуализация без инвестиции и разходи.

Използвайте пространството под тавана

Кухненски прибори и малки уреди, които рядко се използват могат да се съхраняват под тавана, подредени в кутии, кошници или кошове над горните шкафове.

Релси на стената

Те са много удобни, за да закачите на тях малки кошници или прибори.

Рафтове

Ако имате възможност махнете вратичките на шкафовете. така ще отворите пространството, а видът на стаята ще се промени коренно.

Оптимизирайте съхранението

Колкото по-добре е организирано пространството вътре в шкафовете, толкова повече вещи ще се поберат там. Добавете кутии, кукички, допълнителни вътрешни рафтове и чекмеджета.

Без завеси

В повечето случаи кухнята не се нуждае от многослойни пердета на прозореца. Ако махнете завесите, ще се радвате на повече естествена светлина и ще се отървете от визуалния шум.

 

Добавете светлини

Кухнята е една от онези стаи в къщата, където никога няма прекалено много светлина. Ако работната зона все още не е добре осветена, добавете лампи.

Стилни решения за съхранение в кухнятаХитри решения за по - лесна работа
Сподели: