Идеи за малка кухненска маса

Идеи за малка кухненска маса

Всяка кухня, независимо колко е малка или тясна, трябва да има място, където да се насладите на чаша кафе или бърза вечеря. Ако мислите, че единствената възможност е да стоите над мивката, помислете отново. Има начини да сложите кухненска маса дори в най- малкото пространство. Вижте няколко идеи за такива. Които ще ви позволят да се възползвате максимално от малкото пространство.

Кухненски остров – аквариум

Холандският дизайнер Робърт Коленик е автор на този модел за кухненски остров, който също така е аквариум. Моделът с...

17/12/2015

Маса - рафт

6 неща, които трябва да знаете за кухненската гъба

Един от най-необходимите и задължителни инструменти за ежедневната домашна работа – гъбата, може да ни навреди ...

20/11/2018

Всичко, от което се нуждаете за тясна маса, е парче дърво и здрави L-скоби. Инсталирайте на празна стена или пред прозорец. Вземете и табуретки, които могат да бъдат прибрани под маста.

Сгъваема маса

Тук ще имате място за сутрешно кафе, като същевременно ще разполагате с достатъчно пространството когато не се ползва.

Кръгла маса за кафе

Малка кръгла маса и няколко стола са всичко, от което се нуждаете за тази класическа обстановка. Изберете по-компактен размер маса и столове, за да не се усеща мястото за хранене претъпкано.

Остров с две функции

Може да нямате място за остров и кухненска маса, така че защо да не изберете модел, който да комбинира и двете? Просто издърпайте няколко табуретки и ще имате трапезарна маса.

Маса с падащи плотове

Независимо дали ще изберете кръгъл или квадратен дизайн, масата с падащи плотове предлага начин да спестите място. Основата служи като допълнителен плот, а страниците могат да се повдигат или спускат в зависимост от това колко хора приемате.

Изберете маса на пиедестал

Този тип маса може да побере повече столове, тъй като няма ъглови крака, които да пречат. От модерни стилове лалета до традиционни дървени маси, има модели, които пасват на всеки кухненски дизайн.

Създайте ъгъл

Преобразувайте неизползвания ъгъл в уютен кът за хранене. Можете да инсталирате вградени места за сядане или да изберете пейки, които ще минат по стената и ще се използва всеки сантиметър пространство.

 

 

 

Как да изберем детски маса и столове?

Децата обичат да се чувстват комфортно където и да са – у дома, в градината, в парти центъра, на гости. А за да...

14/04/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...