Грешки при ремонт на кухнята

Които често допускаме неволно  

968

Когато започваме ремонт мислим за десетки неща – материали, мебели, оформление, цветова гама, текстил…И всичко това неволно води до грешки, които могат да ни костват крайния резултат и да развалят вида на помещението, както и неговата функционалност.

10 неща, които да изхвърлите от кухнятаС какво са пълни шкафовете на дизайнерската ви кухня?

Ето кои са най – честите пропуски по време на ремонт на кухнята и се постарайте да ги избегнете.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Малко контакти

6 правила преди да започнете основен ремонт у дома Обмислете много внимателни какво целите и следвайте плана си

Два изхода за цялата кухня? възможно е, но само ако не използвате домакински уреди като електрическа кана, кафемашина или пасатор.

Вместо това

Първо, преценете всички електрически уреди, които ще използвате постоянно -  от чайника до мултикукъра. Към тях добавете и контакт за уреди, които ви трябват „от време на време“ - пасатор или сокоизстисквачка. Осигурете място за зареждане на телефона.

Слагате печката близо до прозореца

А още повече, закачате и завеса там! Това е не само неудобно, но и има опасност от пожар - синтетиката лесно се стопява от контакт с гореща повърхност.

Вместо това

Сложете поне един ред шкафове между фурната и прозореца, а вместо завеса помислете за римска или ролетна щора на прозореца - това е практично и стилно решение.

Слагате широк перваз на прозореца

Сам по себе си този перваз може да е удобен, но може да затрудни преминаването или отварянето на някои шкафове, особено, ако кухнята е тясна.

Вместо това

Внимателно помислете колко напред трябва да е перваза, така че да не пречи. Ако има радиатор, съобразете разстоянието на преминаване от една до друга зона в кухнята, за да не пречи.

10 кухни преди и след ремонтБюджетни трансформации със забележителен ефект
Сподели: