6 начина да създадете добър фън шуй във вашата кухня

Добрата енергия е важна

2111

Кухнята е ключът към доброто здраве и благополучие на обитателите на един дом, защото храната, която приготвите там е тази, която ви зарежда с енергия. Според Фън Шуй планът, дизайнът и местоположението на кухнята играят важна роля за внасянето на положителна енергия в нея. А кухня, пълна с положителна енергия, след това ни зарежда със здравословна и питателна храна.

Фън шуй за детската стаяНяколко стъпки, които ще обградят детето с позитивна енергия и здраве

Вижте 6 съвета за Фън Шуй, за да създадете едно позитивно място за готвене и забавление.

1. Сложете няколко нива на осветление

Фън шуй промени за домаФилософията от древното изкуство може да ви помогне Новата година да бъде най-добрата ви до сега

 

Една таванна светлина понякога може да направи обстановката да изглежда безжизнена и мрачна. Слоеве осветление създават позитивно настроение около него.

2. Свежа кухня

 

Кухнята трябва да бъде добре проветрена и изпълнена с естествена светлина за постоянен поток от позитивна енергия в нея.

3.  Без десетки джаджи

Всички се нуждаем от аксесоари, за да улесним готвенето! Но не е нужно всичките уреди да бъдат изложени на показ. Дръжте дребните приспособления далеч от погледа, за организирана, хармонична кухня.

4. Без бъркотия в кухнята

Разхвърляната кухня излъчва много негативна енергия в къщата. Безредиците тук предполагат, че имате повече неща, отколкото може да побере. Изхвърлете нещата, от които не се нуждаете, и поддържайте стаята организирана, за да насърчите положителната енергия.

5.  Купа с плодове и пресни цветя

Според Фън Шуй свежите цветя и плодове внасят положителна енергия. Затова сложете такива на масата или на шкафа.

6.  Жълто

От само себе си се разбира, че кухнята винаги трябва да е светла и весела. И какъв по-добър начин да го направите, отколкото да използвате ярък, весел цвят, например жълт? Известно е също, че жълтият цвят стимулира храносмилането.

Почистете дома си с помощта на фън шуйПреди настъпването на лятото е време да почистим дома си, да освежим и да внесем ведро настроени. Предлагаме ви няколко начина да направите това с помощта на фън – шуй
Сподели: