6 начина да създадете добър фън шуй във вашата кухня

6 начина да създадете добър фън шуй във вашата кухня

Кухнята е ключът към доброто здраве и благополучие на обитателите на един дом, защото храната, която приготвите там е тази, която ви зарежда с енергия. Според Фън Шуй планът, дизайнът и местоположението на кухнята играят важна роля за внасянето на положителна енергия в нея. А кухня, пълна с положителна енергия, след това ни зарежда със здравословна и питателна храна.

Фън шуй за детската стая

Повече от хиляда години назад китайците са осъзнали, че природата е способна да оказва силно въздействие върху живота...

13/03/2020

Вижте 6 съвета за Фън Шуй, за да създадете едно позитивно място за готвене и забавление.

1. Сложете няколко нива на осветление

Фън шуй промени за дома

Вместо да взимате решения, които със сигурност няма да спазите, или да си купувате скъпи карти за фитнес, които после...

01/12/2015

 

Една таванна светлина понякога може да направи обстановката да изглежда безжизнена и мрачна. Слоеве осветление създават позитивно настроение около него.

2. Свежа кухня

 

Кухнята трябва да бъде добре проветрена и изпълнена с естествена светлина за постоянен поток от позитивна енергия в нея.

3.  Без десетки джаджи

Всички се нуждаем от аксесоари, за да улесним готвенето! Но не е нужно всичките уреди да бъдат изложени на показ. Дръжте дребните приспособления далеч от погледа, за организирана, хармонична кухня.

4. Без бъркотия в кухнята

Разхвърляната кухня излъчва много негативна енергия в къщата. Безредиците тук предполагат, че имате повече неща, отколкото може да побере. Изхвърлете нещата, от които не се нуждаете, и поддържайте стаята организирана, за да насърчите положителната енергия.

5.  Купа с плодове и пресни цветя

Според Фън Шуй свежите цветя и плодове внасят положителна енергия. Затова сложете такива на масата или на шкафа.

6.  Жълто

От само себе си се разбира, че кухнята винаги трябва да е светла и весела. И какъв по-добър начин да го направите, отколкото да използвате ярък, весел цвят, например жълт? Известно е също, че жълтият цвят стимулира храносмилането.

Почистете дома си с помощта на фън шуй

1. Вижте под леглото Вашето легло е свързано с личната ви енергия. Хаосът под него символизира този в живота и мож...

02/06/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...