Идеи за уютни всекидневни, идеални за зимата

Идеи за уютни всекидневни, идеални за зимата

Зимните месеци предразполагат към повече уют, топлина, повече текстури и меки сгряващи тонове в интериора на дома. Ако все още не сте имали възможност да промените малко вида на дома си или все още търсите вдъхновяващи идеи и предложения, сте на точното място. Разбира се, няма как да не изброим някои ключови елементи, които няма да не допринесат за цялостното излъчване – пукотът на горящото дърво, горещият шоколад, сгушен в ръцете ви, най-удобният диван и най-мекото одеяло с любимия филм, но наред с това има и още какво да направите.

Всекидневните с най-добра гледка

Големите френски прозорци са задължителни за всекидневната в луксозното жилище. Скъпите мезонети в най-елитните сгра...

15/11/2015

Заложете на пастелни и кремави цветове

Идеи за обзавеждане на малка кухня с всекидневна

Обзавеждането за трапезарията не се свежда само до избор на маса и столове. В комбинация с отворената всекидневна, мя...

30/03/2016

Дневната стая с нюанси на кремаво и бежово е перфектна основа за създаване на мека, уютна, атмосфера, върху която може да надграждате. Допълнителна текстура и малко тъмни цветове, и ще имате рецептата за един наистина съвременен външен вид.

Камина

Нищо не казва уютно, удобно и топло като камина , така че ако имате възможност, място и бюджета, тя ще бъде идеалното допълнение към всекидневната. Освен че очевидно добавят топлина, незабавно се превръща във фокусна точка. Ако нямате възможност за камина, сложете декоративна такава. Ефектът ще бъде не по- малък.

Смесвайте ръждиви цветове и кадифени текстури

Уютна схема за всекидневна може да бъде създадена и от избраните от вас цветове. Ръждиво и кадифе е комбинация, която може да звучи необичайно, но създава толкова уют и топлина.

Винтидж стил

Можете да направите всеки хол уютен, независимо от стила, но комбинацията на текстури в ретро стил е доста добро начало. Възглавници, мека изкуствена кожа – килим, тухлена стена, са само част от ключовите елементи, които са достатъчни за стая, изпълнена с топлина и уют.

Не забравяйте, че лекото и ефирно също дават уют

Есента и зимата не са единствените периоди от годината, в които копнеем да имаме уют,  красиво светло и проветриво пространство. Уютна всекидневна може да бъде създадена чрез събиране на множество текстури - в килима, завесите, възглавниците и одеялото. Всичко, от което се нуждаете, е хубава книга и ароматна свещ, за да завършите схемата.

Минимализъм и уют

Какво? Можете да бъдете минималист и да имате уютен хол? Разбира се! Редът и липсата на много предмети ще направи стаята по-светла, по-модерна и просторна. И ако това е вапиятстил, няма причина да не го следвате. За повече идеи за розови стаи разгледайте пълната ни галерия.

Използвайте цветове, които харесвате

Всъщност е доста лесно да промените цветовата схема в хола, за да го направите по-уютен. Всичко, което може да е необходимо, за да сложите няколко възглавници, да постелите килим, можете дори да боядисате някоя стена (например маслинено зелено).

10 идеи за модерен дизайн на всекидневната

В червено Тайната да опитомите червеният цвят е да балансирате с бяло. Червените стени са омекотени с бялата камин...

12/12/2022
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...