Идеи за уютни всекидневни, идеални за зимата

Време е да направите стаята по-уютна  

2089

Зимните месеци предразполагат към повече уют, топлина, повече текстури и меки сгряващи тонове в интериора на дома. Ако все още не сте имали възможност да промените малко вида на дома си или все още търсите вдъхновяващи идеи и предложения, сте на точното място. Разбира се, няма как да не изброим някои ключови елементи, които няма да не допринесат за цялостното излъчване – пукотът на горящото дърво, горещият шоколад, сгушен в ръцете ви, най-удобният диван и най-мекото одеяло с любимия филм, но наред с това има и още какво да направите.

Всекидневните с най-добра гледкаХубавата гледка е въпрос на престиж

Заложете на пастелни и кремави цветове

Идеи за обзавеждане на малка кухня с всекидневнаВажна роля в разпределението на стаята играят материалите, материите и цветовете

Дневната стая с нюанси на кремаво и бежово е перфектна основа за създаване на мека, уютна, атмосфера, върху която може да надграждате. Допълнителна текстура и малко тъмни цветове, и ще имате рецептата за един наистина съвременен външен вид.

Камина

Нищо не казва уютно, удобно и топло като камина , така че ако имате възможност, място и бюджета, тя ще бъде идеалното допълнение към всекидневната. Освен че очевидно добавят топлина, незабавно се превръща във фокусна точка. Ако нямате възможност за камина, сложете декоративна такава. Ефектът ще бъде не по- малък.

Смесвайте ръждиви цветове и кадифени текстури

Уютна схема за всекидневна може да бъде създадена и от избраните от вас цветове. Ръждиво и кадифе е комбинация, която може да звучи необичайно, но създава толкова уют и топлина.

Винтидж стил

Можете да направите всеки хол уютен, независимо от стила, но комбинацията на текстури в ретро стил е доста добро начало. Възглавници, мека изкуствена кожа – килим, тухлена стена, са само част от ключовите елементи, които са достатъчни за стая, изпълнена с топлина и уют.

Не забравяйте, че лекото и ефирно също дават уют

Есента и зимата не са единствените периоди от годината, в които копнеем да имаме уют,  красиво светло и проветриво пространство. Уютна всекидневна може да бъде създадена чрез събиране на множество текстури - в килима, завесите, възглавниците и одеялото. Всичко, от което се нуждаете, е хубава книга и ароматна свещ, за да завършите схемата.

Минимализъм и уют

Какво? Можете да бъдете минималист и да имате уютен хол? Разбира се! Редът и липсата на много предмети ще направи стаята по-светла, по-модерна и просторна. И ако това е вапиятстил, няма причина да не го следвате. За повече идеи за розови стаи разгледайте пълната ни галерия.

Използвайте цветове, които харесвате

Всъщност е доста лесно да промените цветовата схема в хола, за да го направите по-уютен. Всичко, което може да е необходимо, за да сложите няколко възглавници, да постелите килим, можете дори да боядисате някоя стена (например маслинено зелено).

10 идеи за модерен дизайн на всекидневнатаС няколко прости стъпки холът ще има нов облик
Сподели: