10 идеи за модерен дизайн на всекидневната

10 идеи за модерен дизайн на всекидневната

В червено

Тайната да опитомите червеният цвят е да балансирате с бяло. Червените стени са омекотени с бялата камина, масичката за кафе и белите аксесоари.

Игра с шарките

Смесването на шарките ви дава възможност да комбинирате смело цветовете – в случая червено, синьо и кафяво – и да заложите на цветни мебели (кафяв диван, червен стол, зелена лежанка), с които да подчертаете стаята.

Лекота и пространство

Във всекидневната може да пренесете дори и трапезарията, стига да обзаведете с подходящите мебели. Прозрачни столове, ниска светла масичка за кафе и стена – прозорец, правят тази стая просторна.

Бяло в бялото

Не обичате бели стространства. За да се отървете от чувството за болнична стая, вкарайте различни тъкани. Плетено одеяло, диван с ленена покривка и груб килим придават дълбочина на стаята.

Преосмисляне

Обърнете традицията и създайте всекидневна със старинни мебели – диван в стил Честърфийлд, столове с бамбuкови подлакътници и наситени цветове.

Време за игра

Голяма маса за кафе с женствени форми е модерният поглед към традиционната маса за игра. Поканете приятели за една нощ за игри. Ръба на масата ще запази жетоните или чашите от падане.

Докоснете тренда

Променете всекидневната така, както променяте гардероба си – с няколко нови аксесоара всеки сезон. Тази стая е пример за модерни цветове и форми.

Сребърни акценти

Металните елементи придават на стаята съвременен вид.

Силата на цветята

Заложете на големите форми, в случая цветя, но нека само те бъдат акцентът. Това ще запази семплия вид на стаята. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...