Бърза и бюджетна промяна на всекидневната

6 идеи за преобразяване, които може да приложите във всяка стая  

1042

Всяка стая, колкото и любима, и удобна да е, има нужда от промяна в един момент. Но ако бюджетът ви е ограничен, а време почти нямате?

5 идеи за всеки холКомфортно, идейно и ненатоварващо

С малко средства, малко идеи и доза вдъхновение, лесно ще преобразите хола и ще го превърнете в най – уютната стая в дома.

Всичко е въпрос на довършителните работи. Гледайте на стаята като на празно платно, върху което може да рисувате. Нека ключовите елементи да са неутрални, защото така може да изберете палитра, която ви дава свободата да се изразявате.

6 неща, които малката всекидневна трябва задължително да имаВижте кои са те, според експертите по интериор

Вижте предложения за цветен редизайн, вдъхновен от нещата, които вече ги има в стаята, но преобразени с малко фантазия. 

1. Одеяло и нови възглавнициНа една стая й е необходим малко на живот. Шарките и цветовете придават лично излъчване и характер. С няколко цветни калъфки и малко одеяло в цвят ще преобразите сивия диван и ще му вдъхнете солидна доза свежест.

2. Нещо на масата

Жълтата тавичка на холната маса добавя цвят и е чудесен организатор на купчината книги и дистанционни.

3. Помислете мащабноЕто как една малка снимка с божур, се превръща във фокусна точка и е отправна точка, за да декорирате всичко останало около нея. С помощта на принтер дизайнерът създава по – голяма картина и използва цвета като акцент за останалата част на интериора.

4. По – светлоЗаменете дървената масичка за кафе с такава от хром и стъкло. Ако не може да си позволите нова, си струва да инвестирате време, за да пообиколите старите пазари или магазини за втора ръка.

5. Направи си сам

Ако имате любима вещ, покажете я. Може да я освежите, да й направите лек редизайн, но нека тя да говори за вас и да разказва ваша история.

6. Нещо ново

Добавете нов елемент в стаята. Това може да малка помощна маса, нова завеса или картина. Винаги работи и може да направи голяма разлика в стаята.

Иновативни идеи да декорирате всекидневнатаСняколко прости правила ещ постигнете забележителен резултат
Сподели: