5 идеи за всеки хол

5 идеи за всеки хол

Днес ще се представим 5 идеи за всеки хол. Вижте ги:

Гостна стая в сиво и бяло с фамилна галерияПерсонализирайте хола си като подберете любими снимки на семейството си. Използвайте празното пространство на някоя от стените или пък точно над дивана. Използвайте рамки, които са идентични като размер, форма и цвят. Подредете ги подравнено – образувайки квадрат или правоъгълник, за да създаде по-голям акцент.

Бледа гостна с доста кутии за вещиМожете да отвлечете вниманието от големия телевизор у дома, като аранжирате пространството у дома с помощта на кутии за прибиране на различни вещи. Можете да започнете първо от по-ниските мебели, така няма да натоварите общата обстановка в хола ви. В същото време пространството на нивото на очите запълнете с лавици, които „плуват” насам-натам. Колкото до стените и мебелите, изберете някакви бледи цветове. Само няколко аксесоара в ярък цвят ще са напълно достатъчно, за да грейне обстановката. Скрийте всички предмети, свързани с телевизора и DVD-то в кутиите.

Пастелен хол с хитро хранилищеМожете да създадете непретрупан хол, благодарение на направена по поръчка мебел за съхранение. Шкафовете от пода до тавата ще скрият всичко, което не е за очите на гостите. А по лавиците зад дивана ще разположите различни предмети – книги, сувенири, вази и т.н. Съветваме ви да боядисате шкафа, лавиците и стените в бледи и успокояващи нюанси.

Хол в скандинавски стилКакто виждате, тук властват слънчевите багри. Жълтото е цветът на щастието и ви гарантира атмосфера, която зарежда с положителна енергия. Започнете със стените, като добре комбинирате цветовете между тях и пода. Нека мебелите бъдат от дърво и да са в леко по светли тонове. В същото време жълтият килим и аксесоари в жълто създават усещането за хармонично съчетание.

Хол с ъглова мебел за съхранениеТази идея ни направи добро впечатление. Много хитро е, а и изглежда впечатляващо. Такива ъглови мебели могат да превърнат едно на вид неизползваемо място в хола в доста приятно и практично кътче.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...