Най – красивите малки балкони

Вдъхновете се от идеите в Pinterest  

7359

Ако трябва да посочим любимото си място у дома за по - дългия период на годината (пролетно-летния, до късна есен), това безспорно е балконът. Цветен, приветлив, уютен, посрещащ ни всяка сутрин с уханието на цветята и топлите слънчеви лъчи.

12 идеи за малкия балкон Възползвайте се максимално от вашия малък балкон с тези идеи

Или толкова релаксиращ вечер, приканващ ни да седнем за лека вечеря на фона на градския шум и обагрен от залязващото слънце.

Превърнете малкия балкон в оазисМалките балкони могат да се превърнат в прекрасно място на открито и да бъдат връзката между вътре и вън, между дома и природата. Предлагаме ви евтини и атрактивни варианти за декорация на тези мал...

Да, това може да бъде и вашият балкон. Ако мечтаете за едно малко кътче – оазис в сърцето на града, ако търсите вдъхновение за създаване на цветен рай или просто място, на което да се събирате с приятели, ето няколко страхотни идеи, които ще ви вдъхновят. Това са най – красивите малки балкони, които ни предлагат блогърите от Пинтерест.

 

9 идеи за градина на балкона Предлагаме ви решение с няколко градински проекта, които са подходящи за много малка градина или балкон  
Сподели: